Noutăți și comunicate

Rockabella lansează ”Iată-ne aici” - un cântec despre transformare și evadare

12 aprilie 2021
Rockabella lansează ”Iată-ne aici” - un cântec despre transformare și evadare
Cei de la Rockabella au lansat un nou single, alaturi de un videoclip, pe canalul lor oficial de YouTube, pentru piesa "Iată-ne aici".
Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. “Iată-ne aici” este cel mai nou cântec-poveste prin care Rockabella ne provoacă să ne privim în suflet și să ne acceptăm transformările, oricât de neașteptate.

Piesa este însoțită și de un nou videoclip care ni-l prezintă pe actorul Liviu Romanescu într-o confruntare tulburătoare cu propria sa identitate. Pentru videoclip, Rockabella a colaborat cu aceeași echipă din spatele single-urilor “Steagul Alb” și “Arată-te”.

https://youtu.be/wyXlU_dcwgM
Momentul acela când te afli într-o situație pentru care nimeni și nimic nu te-a pregătit. O situație care îți dislocă centrul de greutate și te forțează să alegi. În videoclip am vrut să spunem povestea unei duble evadări: întâi de sub presiunea socială de a ne conforma unui anumit rol și apoi de sub cea psihologică de a ne inhiba cele mai profunde instincte

declară Teodora, solista Rockabella.

Cântecul va fi disponibil în curând pentru download și streaming pe toate rețelele digitale.

Pentru artwork-ul cântecului trupa a lucrat cu Elegantly Tasted (Cristina Oltean) și a făcut prima ședință foto la distanță din istoria alternativului românesc, plecând de la proverbialul ”when life gives us lemons, make lemonade” și demonstrând că aceia care iubesc arta găsesc niște resurse de inventivitate și creativitate incredibile. Întreaga poveste despre shooting este relatată de Teodora pe blog-ul trupei: https://www.rockabella.ro/post/experiente-de-la-distanta-sesiune-foto

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Componență:
  • Teodora Moroșanu- voce
  • Andrei Ilie- tobe
  • Bogdan Diaconeasa- bass
  • Ștefan Mustață- chitară
  • Alina Horez-vioară
  • Bogdan Moroșanu- producție, sunet
https://www.rockabella.ro/
https://www.instagram.com/rockabellamusic/
https://www.facebook.com/RockabellaMusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top