Noutăți și comunicate

Rock Wheel Moto Festival la Buftea

27 - 29 septembrie 2013
Rock Wheel Moto Festival la Buftea
În perioada 27-29 septembrie 2013, are loc la Buftea prima ediție a festivalului moto Rock Wheel.

Motocicliștii din întreaga țară (și nu numai) sunt așteptați la distracție, indiferent de genul de motocicletă sau de nivelul de experiență.

OBIECTIVE
Printre temele principale ale festivalului Rock Wheel se află înlesnirea contactului începătorilor cu lumea moto și îmbunătățirea siguranței rutiere și a responsabilității sociale.

ACTIVITATI
Se vor organiza și concursuri, în care cei care doresc își vor putea etala abilitățile de pilotaj pe motocicleta personală - mers încet, slalom și burnout. Și motocicletele devin vedetele în concursurile care premiază cea mai frumoasă și cea mai zgomotoasă motocicletă. Pentru concursurile de burnout și zgomot, firme specializate vor asigura pneuri adecvate și măsurători sonometrice.

Spectacolul va fi asigurat de demonstrațiile de stunt riding și motocros, efectuate de specialiști ai acestor discipline.

Atât sâmbătă, cât și duminică se vor ține cursuri de prim ajutor deosebit de utile pentru motocicliști, unde participanții vor primi explicații detaliate de la personal calificat și vor putea exersa tehnici și manevre care le-ar putea salva viața atât lor, cât și colegilor de drum.

În prima parte a zilei de sâmbătă, motocicliștii sunt așteptați să doneze sânge în scopuri caritabile. Recoltările vor fi făcute de Asociația React, care va aduce la fața locului un car mobil de recoltare de ultimă generație.

Pe întreg parcursul festivalului, motocicliștii prezenți vor putea profita de ofertele distribuitorilor de motociclete noi și second-hand, echipamente, accesorii și consumabile moto, precum și ale atelierelor de service moto în zona de expoziție.

LINEUP

Sâmbătă seara distracția va fi asigurată de concerte ale formațiilor consacrate deja în rândul motocicliștilor:

  • Changing Skins
  • First Division
  • 9, 7 Richter
  • S.I.T.A.
  • I'm The Trip
  • Halo


2-Rock_Wheel_Moto_Festival_la_Bu_W54LMveL.jpg3-Rock_Wheel_Moto_Festival_la_Bu_A37r4VtK5.png



Festivalul, organizat de Asociația Moto Începători și woobicha.ro, se va desfășura într-un spațiu de 22.000 metri pătrați, cu loc pentru parcare și campare, zonă de concursuri și demonstrații, prezentare și vânzare de echipamente și accesorii, baruri, mese, scenă și dans.

Asociația Moto Începători așteaptă toți motocicliștii actuali sau viitori la Buftea, pe 27-29 septembrie!

Rock Wheel Moto Festival - Eveniment creat de
Moto Începători - http://www.motoincepatori.ro
și Woobicha - http://www.woobicha.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top