Noutăți și comunicate

Rock the City editia 2011

1 iulie 2011
Rock the City editia 2011
In urma conferintei de presa tinuta astazi de catre Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment, am aflat numele trupele romanesti ce vor concerta alaturi de Whitesnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and the Mechanics.

Partenerul principal la ediția 2011 a festivalului Rock the City va fi URSUS, Regele Berii în România, ce va asigura iubitorilor de muzică buna dispoziție și distracție la maxim. 

Trupele romanesti ce vor fi prezente la festival sunt: Trooper, Monarchy, Metrock, Voodoo (trupa unde activează fiul lui Nelu Dumitrescu, toboșarul de la Iris ).

D&D East Entertainment anunta un pret exploziv pentru abonamentele de 3 zile: categoria Normal Circle va avea prețul exploziv de 169 RON! Pretul celorlalte categorii de bilete ramane neschimbat.

URSUS vine în întâmpinarea ta cu o propunere de nerefuzat: cel mai tare festival rock al anului, la un preț exclusiv. Toate biletele care se află deja în procesul de vânzare vor fi achiziționate în rețeaua Eventim, prin magazinele Vodafone, Domo, Germanos, Orange, librăriile Cărturești și Humanitas, dar și online pe http://www.eventim.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top