Noutăți și comunicate

Rock The City 2017: The Offspring, Bullet For My Valentine, The Darkness si Firma

ANULAT !!!
27 august 2017
Rock The City 2017: The Offspring, Bullet For My Valentine, The Darkness si Firma
UPDATE: Organizatorii festivalului au anulat Rock The City 2017. Mesajul comunicat este urmatorul:

"Timp de 8 ani festivalul Rock the City a adus in Bucuresti o varietate de genuri muzicale.

In acest an, cu parere de rau va anuntam ca, din cauza unor motive neprevazute si independente de vointa organizatorilor, nu vom putea continua cu editia planificata pentru data de 27 august 2017.

Pentru restituirea contravalorii biletelor va rugam sa va adresati punctului de vanzare Eventim de la care au fost achizitionate. Pentru biletele achizitionate on-line va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@eventim.ro

Va multumim pentru sustinere si pentru interesul acordat evenimentului!"

D&D East Entertainment


Duminica, 27 august 2017, sunteti invitati la Rock The City 2017, a 8-a editia, la Arenele Romane din Bucuresti, unde vor concerta The Offspring, Bullet For My Valentine, The Darkness si trupa Firma.

Premieră muzicală în România: The Offspring, legendara trupă din California va fi headliner în cadrul celui mai mare festival rock din România – Rock The City, ajuns la cea de a 8-a ediție.

Festivalul, organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, va avea loc în data de 27 august 2017, la Arenele Romane și va aduce pe scenă nume cunoscute ale genului muzical: Bullet For My Valentine, The Darkness, Firma, precum și alte trupe românești care vor fi anunțate pe parcurs.

The Offspring:

Formată în 1984 și cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal, The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile.

A lansat 9 albume de studio și a concertat în peste 1100 de show-uri pe întreg mapamondul.

Albumul lansat în 1994, Smash, rămâne cel mai bine vândut album de până acum, editat sub tutela unei case de discuri independentă.

Printre cele mai cunoscute hituri alte trupei se numără Self Esteem, Come Out And Play (Keep ‘Em Separated), The Kids Aren’t Alright și You’re Gonna Go Far, Kid.

Actualul lor turneu, The Offspring World Tour 2017, a început în luna martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul coincide cu 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: Ixnay on the Hombre.

Bullet For My Valentine

Înființată în 1998 în Èšara Galilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusă din Matthew Tuck, Michael Thomas și Michael Paget.

Până în prezent au lansat 5 albume de studio, vânzările ridicându-se la peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

The Darkness

Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, The Darkness a lansat 3 albume de studio și 2 EP, fiind cunoscută pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock și glam metal.

Membrii formației sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins și Frankie Pullain.

Firma

Trupa pionier a rock-ului alternativ din România, Firma a fost înființată de 2 foști colegi de liceu, care împărtășeau aceeași pasiune: muzica rock.

Au lansat 3 albume de studio, precum și 5 videoclipuri pentru piesele: La Orbire (care s-a clasat pe prima poziție in topul MTV România imediat după lansare), Nimeni, Important, Te Paște și Baby Is Crying.

Este prima trupă românească nominalizată la secțiunea internațională a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe (2007), ajungând printre cele 3 finaliste și surclasându-i pe Sunrise Avenue și The Klaxons.

Festivalul își va deschide porțile începand cu ora 16:30, iar prima trupă va concerta de la ora 17:00.

Biletele pentru festival vor fi puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro

începând de astăzi, 7 iunie 2017, ora 14:00 și vor avea următoarele prețuri:

Normal Circle – Early Bird, la prețul de 151, 2 lei
Normal Circle – preț integral: 194, 4 lei
Golden Circle – preț integral: 259, 2 lei

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top