Noutăți și comunicate

ROCK HISTORY- Exercițiu de Libertate și Mob Rules, în Club Quantic din București

19 - 20 mai 2018
ROCK HISTORY- Exercițiu de Libertate și Mob Rules, în Club Quantic din București
Între 19 - 20 Mai 2018, Stay Metal Forever te invită să participi la ROCK HISTORY- Exercițiu de Libertate și Mob Rules, în Club Quantic din București (acces începând cu ora 19:30 în ambele seri).
Bilete: www.iabilet.roRecomandări pentru public:
Prezența la concert a întregii familii Rock, de la străbunici, bunici și până la nepoți și strănepoți, este necesară și aproape obligatorie pentru asigurarea viitorul comunității Rock.

Sambata, 19 mai 2018 - ”Rock History - Exerciţiu de Libertate
Veți avea oportunitatea să vedeți și să ascultați live, în premieră pe scena Clubului Quantic din București, Corul de Copii al Operei Naționale București (Dirijor Smaranda Morgovan) cântând piese ROCK de referință, alături de invitații speciali ai acestora:
 • Alin Dinca – Trooper
 • Anatol Rogut – pian
 • Andy Ghost – Altar
 • Aura Danciulescu – Scarlet Aura
 • Irina Dascaloiu - flaut
 • Maria Paladi – pian
 • Tudor Morgovan - actor
Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan.
Rock History - Exerciţiu de Libertate este un exemplu inedit de educație prin ROCK”, ne spune minunata doamnă Dirijor Smaranda Morgovan.

(2)ROCKHISTORY-Exerciiude_Vdd7zm2hg3.jpg
Aura Gabriela Danciulescu, vocea trupei de melodic metal - Scarlet Aura, se alatura invitatilor nostri, la evenimentul Rock History – Exercitiu de libertate, din 19 mai 2018, ce va avea loc in Quantic Club din Bucuresti, incepand cu ora 20:00. 

Formatia Scarlet Aura s-a infiintat in 2014, a lansat 3 albume si 2 single-uri, a castigat prima editie a Black Sea Battle of The Bands din cadrul Kavarna Rock Fest in Bulgaria, a fost invitata sa cante alaturi de nume mari precum Sabaton, Nazareth, Accept, Gotthard, Europe, a sustinut in 2016 un turneu alaturi de Tarja Turunen iar de curand a revenit dintr-un turneu imens sustinut alaturi de Rhapsody Reunion in 13 tari Europene. 

Formatia Scarlet Aura este cea mai populara si prima din cele cu voce feminina din Romania care performeaza la un astfel de nivel.

De curand au anuntat turneul din toamna ce va fi sustinut in Statele Unite ale Americii si Canada, notand astfel o noua performanta pentru Romania. 

Semnati cu Outlanders Productions- agentia de management Finlandeza, Scarlet Aura ajunge pe culmi neatinse pana acum de trupe romanesti. 

Aura a studiat canto inca de foarte tanara dar si intrumente precum pian si chitara. Este plina de energie, pasiune pentru muzica si frumos si invita cu fiecare ocazie pe toata lumea la evenimentele rock considerand ca acesta se adreseaza tuturor celor ce vor sa se gaseasca pe sine. 

Pagina trupei Scarlet Aura https://www.facebook.com/scarletaura
Pagina Aurei - https://www.facebook.com/ScarletGabrielaOfficialAcest spectacol a fost pus in scena ca un tribut adus victimelor din Colectiv.
Programul include piese din repertoriul artiştilor Ben E. King, The Beatles, The Doors, The Eagles, The Bee Gees, The Scorpions, Metallica, Queen, Joan Jett, Deep Purple, Led Zepellin

”Rock History - Exerciţiu de Libertate”, inca de la prima reprezentatie de la Opera Nationala din Bucuresti, a avut un succes enorm atragand atentia agentiei Göttlicher Berlin Entertainment din Germania, cu care se semneaza un parteneriat in anul 2017.
Acest parteneriat s-a finalizat cu organizarea unui turneu in China, turneu ce a inclus 30 de spectacole cu sali arhipline si un succes fulminant.

Accesand link-ul de mai jos puteti sa vizionati una dintre piese:
Corul de Copii al Operei Naționale București - Nothing Else Matters (Metallica)

https://www.youtube.com/watch?v=B5DVkEtpFrg
Bilete:
 • Presale: 26 februarie - 19 mai: 35 lei
 • La intare in ziua evenimentului : 50 lei


Duminica, 20 mai 2018Vinny Appice Band „Mob Rules-Live”

Promo Video Vinny Appice - Mob Rules Europe tour 2018
https://www.youtube.com/watch?v=YYwuZ-2acig
 • Vinny Appice – drums (John Lennon, Black Sabbath cu Ozzy Osbourne, Dio, Heaven & Hell)
 • Piero Leporale - vocals (Uli Jon Roth)
 • Fabio Cerrone - guitar (Tony Martin - Marco Mendoza)
 • Barend Courbois - bass (Blind Guardian)
Set list-ul va include piesele albumului „Mob Rules” si celebrele piese Heaven and Hell si Dio :
„Mob Rules”, ”Falling of the Edge of the World”,” Holy Diver”, „We Rock”, ”Neon Knights”, „Heaven and Hell”, „War Pigs”si „Last in Line”.

Vinny Appice a facut parte din formatiile JOHN LENNON, DIO, BLACK SABBATH, HEAVEN AND HELL, BLACK SABBATH cu OZZY OSBOURNE, WWIII, AXIS, DERRINGER, KILL DEVIL HILL si in prezent din formatia LAST IN LINE.

La 16 ani, Vinny a inceput sa cante cu John Lennon, la ultima aparitie a lui John Lennon pe scena si a aparut in 3 videoclipuri ale lui J. Lennon.

In 1980 Black Sabbath il recruteaza pe Vinny Appice urmand sa plece in turnee si sa inregistreze clasicele albume "Mob Rules", "Live Evil" si "Dehumanizer" cu Ronnie James Dio vocal.

In 1983 Vinny isi uneste fortele cu Dio inregistrand albumele “Holy Diver” si "Last In Line".

Cu peste 40 de ani de experienta a cantat in fata a nenumarati fani, a vandut milioane de albume, a inregistrat si a colaborat ca si coautor la piesele a mai mult de 30 albume care inca se vand in multe exemplare si in ziua de astazi.

Tobele sale se pot auzi de asemenea pe coloanele sonore ale unor filme ca: "Wayne's World 2",
"Heavy Metal", "Iron Eagle", "Bedazzled" si "Bad Teacher".

In numeroasele carti scrise despre Black Sabbath si Dio, intotdeauna autorii au mentionat stilul unic si puternic de a bate la tobe a lui Vinny Appice, astfel intrand in istoria rockului.

Vinny Appice with Heaven & Hell - The Mob Rules (Wacken Festival 2009)
https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449835002082675

Interview with Vinny Appice about his career
https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449825602083615

Last in Line - Devil in Me (Official Video / Studio Album / 2016)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=P8t-9o-jyrI

In deschidere: trupa Prefix TM din Brasov
Formatia Prefix TM, va canta în deschiderea concertului pe care formatia Vinny Appice il va sustine pe 20 mai, in Club Quantic din Bucuresti.

Prefix TM este o trupa relansata in martie 2015 in Brasov, in prezent lucrandu-se la compozitiile proprii intr-o maniera old school hard rock.

Prefix TM – Snowblind
https://www.youtube.com/watch?v=qgpe8pyRb-0
Bilete:
 • Presale: 26 februarie - 19 mai: 50 lei
 • La intare in ziua evenimentului: 70 lei
Bilete:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si la terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Participantii la Rock History sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.REGULI DE ACCES
Este permis accesul cu: aparate de filmat si aparate foto profesionale.
Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 10 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal.
NU este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.

Securitatea evenimentului va fi asigurata de Andrei Irode si Blackhawk Security.


Evenimente recomandate

Top