Noutăți și comunicate

Rock Covers Night in Sinner's Club

28 mai 2011
Rock Covers Night in Sinner's Club
Sâmbătă, 28 mai 2011, începând cu ora 21:00 sunteți invitați în Sinner's Club la un party Rock Covers Night alături de Puiu Pascu (pian), Andra Covaleov (voce) și Virgil Popescu (bass).

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

"Rock Covers Night Party" este un eveniment de exceptie, ce va avea loc in aceasta sambata, la care veti asculta si veti dansa pe piese cunoscute, interpretate live, din repertoriul: Beatles, Doors, Santana, Anouk, Gary Moore, Queen, Tina Turner si altii

Interpretii care va vor incanta, sunt: Anca Covaleov, o voce excelenta, acompaniata de doi muzicieni de marca: Puiu Pascu care este un virtuoz al claviaturii si un maestru al improvizatiei si Virgil Popescu, care are o intensa activitate in domeniul muzicii usoare si de jazz, colaborand cu majoritatea interpretilor importanti de gen din Romania.

Ii veti recunoaste pe cei doi instrumentisti si pentru ca domniile lor fac parte de cativa ani buni din formatia care sustine compartimentul muzical al emisiunii "Garantat 100%" de la TVR 1.

Asadar, va invitam la Sinner's la o seara cu muzica de calitate, interpretata la cel mai inalt nivel, cu piese pe care le veti recunoaste, le veti canta si care cu siguranta va vor ridica in picioare pentru a dansa!

Sursa: Sinner's Club.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă