Noutăți și comunicate

Rock By Rock pentru o cauza nobila in Club Silver Church

2 aprilie 2015
Rock By Rock pentru o cauza nobila in Club Silver Church
O scoala de actorie si 4 trupe rock foarte cunoscute vor presta intr-un eveniment caritabil numit "Rock By Rock" pentru o cauza nobila pe 2 aprilie 2015 in Club Silver Church!

La initiativa trupei AURA - cea care a castigat prima editie a concursului de la Kavarna din Bulgaria - Black sea battle of the bands din 2014, se va desfasura pe 2 Aprilie intr-un club din Bucuresti Evenimentul caritabil ROCK By ROCK.

Pentru ca isi doresc foarte mult ca "˜Centrul Roman pentru copii disparuti si exploatati sexual - Centrul FOCUS' sa nu se inchida si sa isi continue activitatea, AURA a apelat la prietenii de la scoala de actorie In Light - ce va deschide evenimentul, la trupele ce vor concerta alaturi de ea - Up to eleven, The R.O.C.K. (tribute A.C./D.C.) si L.O.S.T., la producatorii video Aerial Dreams, la Danubian Riders dar si la multi alti artisti, actori, jurnalisti si la intregul public pentru a se uni in cadrul unui eveniment caritabil extraordinar !

Aura Danciulescu - Vocea trupei AURA declara : "Este de datoria noastra sa ne gandim la viitor cu speranta. Eu cred in ceea ce facem pentru ca raspunsul primit din partea colegilor din muzica, din partea tuturor celor invitati sa promoveze evenimentul din 2 aprilie si a campaniei de strangere de fonduri pentru FOCUS a fost unul exceptional, pozitiv. Mi-am dorit sa aduc in eveniment teatru dar si trupe rock diferite ca stil pentru a aduce publicul laolalta, pentru a fi legati cu totii de o cauza comuna superba! Haideti si voi la evenimentul din 2 aprilie si sustineti FOCUS!

Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual - FOCUS este constituit ca asociatie nonguvernamentala, nonprofit, autonoma si independenta.

Scopul constituirii organizatiei vizeaza, in egala masura, prevenirea, dar si participarea in solutionarea cazurilor de copii disparuti, rapiti sau exploatati sexual avand o contributie semnificativa la diminuarea fenomenelor de disparitie si exploatare sexuală a copiilor prin: educarea parintilor și copiilor, implicarea mass-mediei, sprijinirea eforturilor autoritatilor competente si a voluntarilor.

In indeplinirea acestei misiuni, avem o interventie complementara, sprijinind autoritatile statului in demersurile lor.

Focus este operatorul in Romania al liniei de urgenta pentru disparitii de copii -116000, ce este disponibilă 24 de ore din 24 si ofera atat parintilor cat si copiilor suport emoțional si consiliere in situatii de criza.


ACTIVITATEA FOCUS IN CIFRE :

40 de campanii de informare a parintilor si copiilor au fost derulate de Focus in perioada 2007-2014

2541 de cazuri de copii disparuti au fost in atentia Focus pana in prezent din care 2470 au fost gasiti

3000 de ore de consiliere acordate de Focus familiilor copiilor disparuti

3000 este numarul mediu de disparitii de copii în Romania sesizate anual la politie

5000 de ore sunt donate anual centrului Focus de voluntari

65000 de postere si fluturasi cu fotografia si semnalmentele copiilor disparuti au fost realizate si distribuite de Focus in perioada 2007-2014

23000 de apeluri au fost primite de Focus pe linia de urgenta pentru copii disparuti in perioada 2007-2014

Dupa opt ani de activitate a centrului FOCUS, putem afirma cu siguranta ca problematica copiilor disparuti si exploatati sexual cere implicarea noastra a tuturor; nici autoritatile si nici organizatiile neguvernamentale nu pot actiona singure în combaterea acestor fenomene care afectează o lume întreaga.

Acum, stim ca nu am putea continua sa cautam copiii disparuti, plecati de acasa sau rapiti, nu am putea sa alinam durerea familiilor lor, fara generozitatea oamenilor si companiilor care se pot angaja in aceasta cauza cu motivatie și responsabilitate.

An de an, prin ceea ce face, FOCUS a devenit din ce in ce mai cunoscut publicului si autoritatilor, facand cat mai cunoscuta aceasta problematica ce poate afecta pe termen lung copiii, parintii si o societate intreaga.

Un sprijin din partea dumneavoastra, prin donatie, sponsorizare sau voluntariat ne poate face mai eficienti, ne poate da posibilitatea sa ne implicam mai rapid in cat mai multe cauze de disparitii ale copiilor, ne poate ajuta sa devenim impreuna o voce mai puternica în sustinerea acestei cauze.

Fiti alaturi de noi, impreuna ii putem gasi!

Pentru mai multe detalii despre activitatea FOCUS puteti accesa site-ul nostru http://www.copiidisparuti.ro

Campania de strangere de fonduri « Rock By Rock » initiata de artisti va avea startul odata cu evenimentul din 2 aprilie dar va continua o perioada nedeterminata, asadar

ne puteți sprijini financiar prin donatii in contul organizatiei RO 27 BRDE 445SV 711 7821 4450 (LEI) deschis la BRD Dacia.

In cadrul evenimentului caritabil de pe 2 aprilie din Silver Church veți putea face donații în urnele ce se vor afla în locație.

Usile se vor deschide la ora 19.00, concertele incepand cu ora 20:00. Pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/432457916921162/  vor fi organizate licitatii iar banii stransi vor fi donati in totalitate centrului FOCUS.


Evenimente recomandate

Top