Noutăți și comunicate

RoadkillSoda si Cosmos in Buzunar vor deschide concertul Alternosfera de la Arenele Romane

17 septembrie 2021
RoadkillSoda si Cosmos in Buzunar vor deschide concertul Alternosfera de la Arenele Romane
Alternosferava susține un concert la Arenele Romane din București, vineri pe 17 septembrie 2021. În deschidere vor cânta trupele RoadkillSoda și Cosmos in Buzunar.


Informații despre eveniment

Pe 17 septembrie 2021, trupa Alternosfera revine la Bucuresti cu un mare concert la Arenele Romane. Asa cum ne-am obisnuit deja, si acest eveniment va beneficia de o productie speciala, cu sunet, lumini si proiectii dedicate, iar trupa va sustine un program extins.

Trupele ce vor deschide concertul Alternofera sunt: RoadkillSoda si Cosmos in Buzunar.

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Cel mai recent album al lor, "Sagrada", este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming. Până în prezent, RoadkillSoda a lansat 3 single-uri de pe viitorul album.

Cosmos in Buzunar vin din Republica Moldova si sunt un proiect muzical independent format in martie 2016. Muzica pe care o canta combina diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient si progressive techno. Sunt pasionati de soundul lor asa ca folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului.

Biletele au urmatoarele preuri:
  • Sale: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei – VIP;
  • La acces: 90 lei - Aces General / 120 lei - Golden Circle / 160 lei – VIP.
Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 500 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri, pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP au acces mai rapid in loatie si un giftpack. Show-ul are loc in aer liber.

La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 5 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit in zonele Acces General si Golden Circle daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.rent si Sphere Records, powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top