Noutăți și comunicate

Riverside va susține un nou concert în Quantic club din București

26 septembrie 2023
Riverside va susține un nou concert în Quantic club din București
Riverside va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 26 septembrie 2023.


Informații despre eveniment

Cu peste 700 de concerte live în toată lumea, 7 albume, 2 mini-albume și 2 albume live, trupa este una dintre titulaturile de top ale rock-ului progresiv modern!

RIVERSIDE, îndrăgita formație de rock progresiv modern din Polonia, face cale-ntoarsă în această toamnă în București, pe data de 26 septembrie 2023, pentru un nou concert în Quantic Club. Tema principală va fi noul material de studio intitulat “ID.Entity ”.

Biletele au fost puse în vanzare online via iabilet.ro si în sucursalele iabilet.ro, la următoarele categorii de prețuri:
  • 120 lei - pana în ziua evenimentului, 26 septembrie;
  • 150 lei - la intrare în Quantic Club.
De la începutul carierei muzicale (2001), RIVERSIDE și-a construit treptat și sigur o reputație de excepție. După nenumărate turnee de mare succes, peste 700 de concerte live în toată lumea, 7 albume de studio, 2 mini-albume și 2 materiale live, trupa este considerată drept una dintre numele de top ale rock-ului progresiv contemporan!

În toamna anului 2018, RIVERSIDE a lansat albumul „Wasteland”, devenind cel mai mare succes al lor de până acum. Albumul s-a regăsit la final de an pe listele multor critici muzicali de specialitate, iar pentru unii a fost chiar în top (precum în revista “Eclipsed”).

De asemenea, formația a primit pentru acest material din 2018 Discul de aur în țara natală, unde acest material de studio a atins #1 în clasamentele dedicate rock-ului. După ce au concertat într-o serie de evenimente de amploare în anii 2018/2019, băieţii au plecat într-un ultim turneu în Europa, la începutul anului 2020, înainte de a planifica să se întoarcă în studio, pentru a lucra la un nou album.

Doar 3 zile de bucurie au avut la dispoziție până când pandemia de COVID-19 a lovit întreaga planetă. În următoarele săptămâni, mai multe țări începeau să-şi închidă graniţele. Majoritatea spectacolelor au avut loc, însă, după doar 2 săptămâni, au fost nevoiți să se întoarcă acasă din cauza pandemiei. Perioada aceasta complet neașteptată și tragică pentru unii oameni avea să-i lovească când se găseau în cel mai înalt punct al carierei lor. Dar asta nu i-a oprit!

După pandemia de coronavirus, RIVERSIDE a plecat din nou să concerteze. În 2022 au avut un turneu în America de Nord, America de Sud și Europa, au lucrat din greu la noul album pe care trupa tocmai l-a finalizat, iar în septembrie 2022 au ajuns şi la noi în țară cu un concert extraordinar.

Acum, revin cu energie proaspătă și multă încredere, trupa așteptând cu nerăbdare o activitate plină în 2023! Noul album “ID.Entity” a fost lansat pe 20 ianuarie 2023, lansare ce se va continua cu în turneu în SUA. În plus, au evenimente planificate în Marea Britanie, Scandinavia și Polonia în primăvară, urmând ca în toamnă să ajungă și în România!

Cu alte turnee planificate pe parcursul anului 2023, viitorul pare luminos pentru acești pionieri ai sonorităților rock progresive contemporane, pe care îi așteptăm cu bucurie în septembrie (la Bucureşti şi la Cluj-Napoca)! https://www.youtube.com/watch?v=EWQQFjyHtro
Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/1369386193918128/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top