Noutăți și comunicate

Riverside va sustine 2 concerte in Romania, la Cluj-Napoca si la Bucuresti

25 septembrie 2023
Riverside va sustine 2 concerte in Romania, la Cluj-Napoca si la Bucuresti
Riverside va susține 2 concerte in România în această toamnă: un concert in /FORM Space din Cluj-Napoca pe 25 septembrie 2023 si unul în Club Quantic din București pe 26 septembrie 2023.


Informații despre eveniment

Turneul european „ID.Entity Tour 2023 ” a fost împărțit în trei ediții: primăvară, vară și toamnă. Trupa tocmai ce a încheiat ediția de primăvară, așadar va începe ediția de vară la jumătatea lunii iunie și turneul final va începe pe 24 septembrie!
Biletele vor fi disponibile la începutul săptămânii viitoare!

2. Riverside va sustine 2 concerte in Romania, la Cluj-Napoca si la BucurestiRiverside revin in Romania pentru un show la Cluj-Napoca, pe 25 septembrie 2023, in /FORM Space. Primele 100 de bilete costa doar 79 de lei si se pun in vanzare marti la ora 10:00.
Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.

Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album 'The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.

Pana in prezent, in cei 20 de ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.

Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac sound-ul Riverside unic.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, Edenred si UP, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Primele 100 de bilete costa 79 de lei, apoi in presale biletele costa 89 de lei si 120 la intrare.
La toate biletele vandaute in presale se adauga comisionul de procesare al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă