Noutăți și comunicate

Rezistenta Fagaras - Bike Fest, a doua editie

13 - 15 august 2021
Rezistenta Fagaras - Bike Fest, a doua editie
Rezistenta Fagaras - Bike Fest - a doua ediție, va avea loc între 13 - 15 august 2021 în Făgăraș - Gheorghe Doja (DJ104D). Trupele confirmate sunt: Phoenix, The Rock, Icar, Hteththemeth, Familia Jeff și DJ Maestro (afterparty).


Informații despre Rezistenta Fagaras - Bike Fest

În perioada 13-15 august 2021, pe platoul de deasupra Făgărașului, va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului Rezistența Făgăraș - Bike Fest! Ziarul Salut Făgăraș este partener al festivalului!

Fanii muzicii rock, iubitorii de motociclete și nu numai, sunt invitaţi să se bucure de o atmosferă de festival, de activităţi alternative şi de energia concertelor cu unele dintre cele mai cunoscute trupe româneşti în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Rezistența Făgăra - Bike Fest! Evenimentul va avea loc pe în perioada 13 - 15 august, pe dealul Galațiului, pe platoul de deasupra Făgărașului, și va fi adaptat condiţiilor de siguranţă şi de igienă impuse de contextul actual.

De-a lungul celor trei zile de Rezistența Făgăraș - Bike Fest, fanii se vor întâlni cu nume binecunoscute ale scenei rock româneşti. Una din cele mai titrate și longevive trupe românești va cânta pe scenă. Este vorba despre trupa Phoenix! Tot pe scena festivalului vor urca trupe precum The Rock, Icar, Familia Jeff, Hteththemeth.

Program:
  • 12:00 - Paradă MOTO
  • 16:00 - 18:00 - Concursuri
  • 18:00 - 23:00 - Concerte
Activități alternative
Pe lângă concerte, o serie de activităţi alternative vor oferi posibilitatea participanţilor de a-şi petrece timpul de dinaintea concertelor.
În zona festivalului vor fi mâncăruri tradiționale, băuturi, zone de relaxare, toalete, dușuri, iar camparea și parcarea sunt păzite și gratuite. Sâmbătă seara, 14 august 2021, vor avea loc concertele, pe scena amplasată pe platoul de deasupra Făgărașului (dealul Galațiului), la aproximativ 1 km de Mănăstirea Făget. Oaspeții vor avea parte de foc de tabără, zonă de realxare, concursuri, after party. Accesul la festival se va face pe bază de bilet.

Informații suplimentare puteți obține la nr de telefon : 0728833005
RSVP: https://www.facebook.com/events/2163237057303767


Evenimente recomandate

Top