Noutăți și comunicate

Reverberant Waves Evening cu LABURINTHOS si DORDEDUH in Clubul Vox

30 octombrie 2010
Reverberant Waves Evening cu LABURINTHOS si DORDEDUH in Clubul Vox
Sambata, 30 octombrie 2010 sunteti invitati in Clubul Vox la o seara speciala Reverberant Waves Evening incepand cu ora 20:00. Trupele participante la acest eveniment sunt LABURINTHOS si DORDEDUH.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele pot fi achizitionate la intrarea in club.
Adresa Clubul Vox : Strada Stefan Cel Mare, Nr. 20 A (subsolul Casei de Cultura), Suceava.

Dupa Brasov si Bucuresti, DonisArt poposeste acum si in Suceava! Reverberant Waves Evening este Seara Speciala care va oferi oportunitatea participantilor de a savura doua recitaluri complet diferite, atat ca structura, cat si ca interpretare.

LABURINTHOS (www.myspace.com/laburinthosband) este un proiect sucevean format din 6 persoane ce s-au adunat acum mai bine de un an sub acelasi acoperis muzical pentru a promova un concept nemaintalnit pana acum in Romania: Labyrinthine Bluewave.
Cu multe influente din trupe Underground, LABURINTHOS a reusit sa-si contureze propria abordare muzicala, pe care doreste sa o impartaseasca cu toti cei prezenti, printr-un show greu de incadrat stilistic. O piesa se poate asculta deja pe myspace (masterizata de Hupogrammos/DORDEDUH), urmand ca altele sa fie postate in saptamanile ce urmeaza. Aura melancolica aminteste pe alocuri de THE 3rd AND THE MORTAL, dar se regasesc pasaje si din IN THE WOODS..., STILLE OPPROR, KAUAN sau NERONOIA. Mixul de voci lasa de cele mai multe ori locul unor pasaje foarte atmosferice, ghidate de un keyboard bombastic, care comunica inteligent cu solo-uri de chitara extrem de apasatoare si o baterie care se incapataneaza a nu respecta nici un ritm clasic. Bassul intervine rar intr-un mod vizbil dar cand o face da acea sobrietate necesara unui sunet ce graviteaza in jurul sferei Dark.

DORDEDUH (http://www.myspace.com/officialdordeduh) este trupa celor doi mentori din NEGURA BUNGET, Hupogrammos si Sol Faur, care, in urma cu un an, au pus bazele acestui superinteresant proiect Transcendental Black Metal. Este, cu siguranta, cea mai captivanta trupa autohtona de la care atat fanii vechiului NEGURA BUNGET cat si cei mai noi din bransa Metalica au foarte mari asteptari. Interesul acestora s-a vazut in Bucuresti, la prima lor aparitie live, unde au venit si multi jurnalisti de specialitate din intreaga Europa pentru a imortaliza evenimentul. Dupa Echoes From Transcendence Evening din ianuarie, timisorenii colaboreaza din nou cu DonisArt, de data aceasta prezentand oficial prima lor realizare, EP-ul "Valea Omului", aparut la inceputul lunii septembrie la label-ul german Prophecy Productions. Concertul acestora va dura peste 60 de minute, in care vor interpreta atat piese ce vor aparea pe noul album dar si secvente celebre pe care cei doi le-au compus in decursul anilor sub bannerul NEGURA BUNGET. In formula de sextet, alaturi de propriul sunetist, DORDEDUH pregateste fanilor un concert exploziv, un melanj inspirat intre arsenalul clasic metalifer si instrumente traditionale ca tulnic, xilofon, toaca...

Hupogrammos a cantat o singura data in Suceava, in urma cu circa 15 ani, intr-un concert memorabil pentru veteranii Metal suceveni, alaturi de Negru, cu proiectul WICCAN REDE, care ulterior s-a transformat in NEGURA BUNGET.

DORDEDUH va aduce tricouri personalizate dar si prima lor realizare, vinilul aparut in doar 500 de exemplare, din care jumatate s-a vandut deja in regim de pre-order.

Dupa recital, trupetii vor fi bucurosi sa stea de vorba cu fanii de toate varstele despre muzica creata de ei si nu numai.


Toti participantii la Reverberant Waves Evening vor avea posibilitatea de a pleca acasa cu CD-uri Metal si nu numai, oferite gratuit de organizatori prietenilor Serii Speciale.

Mai mult, dupa terminarea celor 2 concerte, cei prezenti vor putea vizualiza in premiera reprezentatia integrala AGALLOCH, sustinuta in urma cu cateva luni in Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Acesta este un eveniment marca DonisArt.
Sursa : DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top