Noutăți și comunicate

Resita Rocks lanseaza Apa vie (lyric video)

6 decembrie 2020
Resita Rocks lanseaza Apa vie (lyric video)

RESITA ROCKS anunta lansarea unui nou lyric video, realizat de artistul Xander Coza, pentru piesa "Apa vie". Aceasta este o colaborare cu Dana Borteanu, solista a Teatrului German de Stat din Timisoara si membra a trupelor PRO MUSICA si ILIE STEPAN PROJECT. Pe langa acestea, in anii '90, Dana a activat in trupele ULTIMATUM, RAMSES si ARCA, trupe ce s-au bucurat de un succes deosebit.

https://www.youtube.com/watch?v=EE9vx25floM

"Apa vie" a fost interpretata in original de grupul SILEX, ce a activat in a doua jumatate a anilor ’80 si pana la inceputul anilor ’90, timp in care a dat numeroare concerte in toata tara si a obtinut o serie de premii la festivalurile importante din acea vreme.

Piesa face parte din albumul "Nascuti din foc", aparut in septembrie 2020 prin Universal Music Romania (in format digital) si Loud Rage Music (CD). Acesta contine 11 piese, cuprinzand genuri diferite, de la hard rock si melodic metal pana la hardcore si death metal. Melodiile au fost inregistrate alaturi de unii dintre cei mai valorosi muzicieni din Romania: Dana Borteanu (PRO MUSICA, ILIE STEPAN PROJECT), Calin Pop (CELELALTE CUVINTE), Ovidiu Anton, Costin Adam (PHOENIX), Octavian "Vita" Horvath (IMPLANT PENTRU REFUZ, BLAZZAJ), Vlad Busca (L.O.S.T.), Adrian "Molester" Dan (LOUDRAGE), Ionut "Rocco" Frujina (ROCK N GHENA).

"Resita Rocks nu este un simplu proiect, ci un tribut cu valoare adaugata de ilustrii colaboratori, care au crezut la unison in ideea generoasa a initiatorilor" - Doru "Rocker" Ionescu

Grafica ii apartine artistului Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM sau Calin Pop (CELELALTE CUVINTE).

Stream, download sau cumpara albumul fizic: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocks

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.roEvenimente recomandate

Top