Noutăți și comunicate

Remains of Pain - cel mai nou album semnat L.O.S.T.

18 aprilie 2010
Remains of Pain - cel mai nou album semnat L.O.S.T.
Recent a fost finalizat noul album L.O.S.T. care se va intitula "Remains of Pain". Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.

Tracklist-ul Remains of Pain:
1. Becoming a Lie
2. O viata
3. Victims
4. Why?
5. Away
6. Remains of Pain
7. This Is My Life
8. Rise
9. Closure
10. One More Time

Remains of Pain - cel mai nou album semnat L.O.S.T.


Band contact: band[at]we-are-lost[dot]com
Website:
www.we-are-lost.com
www.myspace.com/lostromania
www.reverbnation.com/wearelost

Remains of Pain - cel mai nou album semnat L.O.S.T.


Formatia L.O.S.T. a luat fiinta in martie 2004, dupa una din repetitiile formatiei Abigail in care activau in acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragos, George). Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Din acel moment, componenta a fost urmatoarea:
BB Hanneman - chitara, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma),
Vlad Busca - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos),
Dragos Halmagi - keyb (ex Abigail),
George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust).
Incepand cu luna septembrie 2006 se alatura trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Asgard, Kendo, Colt 44, Brainstrip si Deadeye Dick.

Avand o experienta indelungata in scena romaneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 2 albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.

Remains of Pain - cel mai nou album semnat L.O.S.T.


Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat si primul cd promo, in conditii calitative si de prezentare deosebite. Materialul promo mentionat anterior se intituleaza "Ziua ce vine" si cuprinde 2 melodii ("Ziua ce vine" si "Last Breath"), inregistrate in studioul Recreate Records din Bucuresti in perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de inregistrari a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat "Last Breath" lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua nationala de magazine.

Trupa a mai sustinut concerte in 2005-2010 impreuna cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura sau In Flames.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top