Noutăți și comunicate

Reguli de acces si programul concertelor Dire Straits Experience

30 noiembrie 2016
Reguli de acces si programul concertelor Dire Straits Experience
De luni, 5 decembrie 2016, legendara formație renascuta la inițiativa Prințului Charles în 2011, pornește într-o aventură prin România, redând savoarea classic rock-ului și a hiturilor Dire Straits în 4 orașe. Prima oprire va fi la Cluj Napoca, la Sala Polivalenta (5 decembrie 2016), urmând mai apoi Craiova (7 decembrie 2016, Sala Polivalenta), Brașov (9 decembrie 2016, Sala Sporturilor) și Bacău (10 decembrie 2016, Teatrul de Vară “Radu Beligan”)



Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits, care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Astfel, Dire Straits Experience, condusă de componenții originali Dire Straits, Christ White și Chris Whitten, acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacău, Brașov și Cluj Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Accesul publicului va fi disponibil după ora 19:00, urmând ca show-urile să înceapă de la ora 20:00 în cazul tuturor concertelor din turneu.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces valabile pentru toate cele 4 concerte.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.


Show-ul The Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Biletele sunt disponibile astfel:

Cluj Napoca (5 decembrie)
Sala Polivalentă

VIP - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 75 de lei
Categoria V – 60 de lei

Link: http://goo.gl/rOcTvP

Craiova (7 decembrie)
Sala Polivalentă

VIP - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Link: http://goo.gl/azRxhB

Brașov (9 decembrie)
Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”

VIP - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Link: http://goo.gl/KCKNlj

Bacău (10 decembrie)
Teatrul de Vară Radu Beligan

Categoria I – 300 de lei
Categoria II – 200 de lei
Categoria III – 100 de lei

Link: http://goo.gl/QE4G5k

În deschiderea celor 4 concerte va cânta trupa COCO.
Concertele The Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top