Noutăți și comunicate

Reguli de acces si informatii utile despre concertul Nightwish la Romexpo

8 decembrie 2015
Reguli de acces si informatii utile despre concertul Nightwish la Romexpo
Va reamintim ca in data 10 decembrie 2015 are loc concertul Nightwish la Romexpo.

Toti spectatorii, indiferent de varsta, trebuie sa prezinte un bilet valid, iar persoanele cu varsta sub 18 ani trebuie sa fie insotite de un adult. Organizatorii pot garanta validitatea unui bilet doar daca a fost achizitionat in mod direct de la ARTmania sau de la unul dintre punctele de vanzare sau reprezentanti autorizati: Eventim, MyTicket, Kompostor (ex-Tomtix). Participantii sunt rugati sa verifice integritatea si validitatea biletelor achizitionate in momentul receptiei, reclamatiile ulterioare nefiind acceptate. In situatia in care evenimentul nu va fi declarat Sold-Out inainte de data desfasurarii, la intrarea principala vor fi disponibile spre vanzare bilete, in limita locurilor disponibile.Accesul publicului in Pavilionul Central Romexpo va fi permis incepand cu ora 17:00. Biletele pentru tribune si zona B vor fi procesate la intrarea principala, centrala. Tot aici va fi organizat si accesul special pentru scaunele cu rotile. Biletele pentru Zona A vor fi verificate folosind cele doua intrari laterale. Iesirea din perimetrul evenimentului nu este permisa, mai exact, iesirea din incinta Pavilionului Central si spatiilor adiacente amenajate va atrage dupa sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat sa se pregateasca dinainte de a trece de portile de acces pentru aproximativ 6 ore de eveniment. Din motive de securitate, participantii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.In cadrul evenimentului vor fi amenajate trei zone de acces si sase iesiri de urgenta, marcate corespunzator. Participantii la eveniment sunt rugati sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite de organizatori si sa urmeze instructiunile personalului calificat pentru evacuare in caz de urgenta.

Este permis accesul cu binocluri in zona tribunelor, casti sau alte mijloace de protectie auditiva, camere foto compacte, lanturi de portofel cu greutatea mai mica de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice, cu exceptia celor care pot fi considerate obiecte contondente, telefoane mobile, pancarte din hartie sau panza dedicate conceptului de eveniment si fara bete.

Este interzis accesul in zona de concerte cu camere foto cu obiective detasabile, trepiede, blitzuri, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticla, metal, plastic, sticle, alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, materiale inflamabile, carucioare pentru copii, bannere sustinute de bete, umbrele, scaune, lanturi, animale de companie, substante interzise prin lege, medicamente neinsotite de retetele oficiale. Incalcarea acestor prevederi, precum si orice forma de comportament violent pot atrage restrictionarea sau chiar interzicerea accesului in locatia concertelor. Fiecare participant este raspunzator pentru pagubele provocate.Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: Tuborg, Jack Links, precum si bauturi racoritoare, toate acestea fiind distribuite prin intermediul jetoanelor nereturnabile, cu exceptia Merchandising-ului de turneu care se va achizitiona direct in numerar. O bere, apa sau suc vor costa 5 lei, iar o punga de snacks-uri Jack Links va costa 10 lei. Jetoanele vor fi achizitionate in lei, exclusiv in numerar. Comercializarea bauturilor alcoolice este permisa numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar si trebuie prezentat la cerere. In incinta Pavilionului Central si a spatiilor amenajate de organizator nu exista bancomate, iar pentru ca publicul nu poate parasi locatia in timpul concertelor organizatorii recomanda acestora sa tina cont si de aceste aspecte.

In interior va fi amenajata o zona de garderoba contra-cost exclusiv pentru haine, iar aici nu pot fi depozitate obiecte de valoare. Taxa fiecarei haine va fi de 3 lei. Recomandam participantilor la eveniment sa nu se prezinte la accesul in locatie cu rucsacuri, bagaje sau genti voluminoase, acestea nefiind permise.

Va fi permisa fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile si fara a folosi blitzul si nici modul filmare. In caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru notifica si clarifica posibilele neintelegeri ale restrictiilor impuse. Camerele video si orice alte metode de inregistrare video sau audio sunt strict interzise.

Fumatul si focul deschis este interzis in interiorul Pavilionului Central Romexpo, motiv pentru care organizatorii vor pune la dispozitia participantilor un spatiu de fumat dedicat, in dreptul fiecarei porti de acces in locatie. In timpul derularii evenimentului, publicul are acces in afara Pavilionului doar in zona speciala pentru fumatori si in cea a toaletelor suplimentare.

Daca observati incidente va rugam sa va adresati organizatorilor sau reprezentantilor acestora, acestia fiind la dispozitia dumneavoastra pentru a va mentine buna dispozitie si a evita momentele neplacute. Publicul este rugat sa isi supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Pe timpul derularii evenimentului va fi asigurata asistenta medicala de urgenta si prim-ajutor. In cazul in care nu va puteti deplasa, adresati-va unui reprezentat al organizatorilor.

Parcarea B din complexul Romexpo cu intrare din Bulevardul Expozitiei 44.475494, 26.067642 va fi deschisa pentru spectatori, contra cost, respectiv 15 lei/masina pe toata perioada evenimentului, in limita locurilor disponibile. Biletul de acces presupune un singur acces in Pavilionul Central Romexpo, prin urmare nu este permisa iesirea din Pavilionul Central pana la autoturismele personale si retur. Pentru a evita supraaglomerarea zonei, recomandarea general valabila este de a nu folosi autoturismele proprii ci mijloacele de transport comun.

Pentru informatii suplimentare in avans va rugam sa ne contactati pe adresa info@artmania.ro. In timpul evenimentului vor fi organizate doua puncte de informare, unul in exteriorul zonei de acces de la intrarea in Pavilionul Central si altul in zona intrarii principale din interiorul Pavilionului. Tot aici va fi activ si punctul de Lost&Found.


Evenimente recomandate

Top