Noutăți și comunicate

Reguli de acces, program, cazare si bilete la OST Mountain Fest 2011

18 iulie 2011
Reguli de acces, program, cazare si bilete la OST Mountain Fest 2011
Vineri 22 iulie 2011, sâmbătă 23 iulie 2011 și duminică 24 iulie 2011, în localitatea Râșnov din județul Brașov, are loc cea de-a doua ediția OST Mountain Fest.

Pentru ca accesul la eveniment să se desfășoare fără probleme, organizatorii, roagă fanii să respecte regulile de acces.

INTRARE:
Participanții la OST Mountain Fest sunt obligați să prezinte bilet sau invitație valabilă. La intrare, fiecare posesor de abonament sau invitație validă va primi o brățară de acces pe care este obligat să o păstreze pe toată durata festivalului, accesul în zona de concert nefiind permis în absența acesteia.

RESTRICȚII DE VÂRSTĂ:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului în prezența unui insoțitor legal.

REGULI DE ACCES:
Este interzis accesul cu:
- orice tip de arme sau obiecte contondente;
- orice tip de băuturi (alcoolice sau non-alcoolice);
- sticle, spray-uri (inclusiv sticle de parfum peste 100 ml și deodorante);
- substanțe interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
- conserve sau alte produse alimentare;
- artificii, bannere susținute de bețe;
- animale;
- motociclete;
- umbrele (în caz de vreme ploioasa, atât pentru siguranța tuturor, cât și pentru a permite vizibilitatea celorlalți spectatori către punctele de interes, vă rugăm sa utilizați pelerinele de ploaie).

NU EXISTÄ‚ RESTRICÈšII LA APARATELE FOTO ȘI VIDEO.

Accesul în perimetrul festivalului se face pe baza biletului sau a invitației valide și a brățărilor aferente ce vor fi puse la dispoziție de organizatori la punctele de intrare. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a valabilității lor. Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrăinarea sau ruperea brățărilor primite la intrarea în locație, aceste lucruri atrăgând după sine interzicerea accesului la eveniment.


PROGRAM

Ziua I - vineri - 22 iulie 2011, ora 16:00
- Ka Gaia An
- Malpraxis
- Spectral
- The Way Of Purity              
- Put Solnca                           
- Action Bass Tom Band
- Piatra
- Damned Spirits' Dance
- The Foreshadowing
- Taine 

Recital Scena Acustica:
- Dornenreich

Ziua II - sâmbătă - 23 iulie 2011, ora 15:00
- Apa Simbetii
- True Mind
- Deliver the God
- L.O.S.T.                                
- Spiritual Ravishment
- Mediocracy                         
- Winterhorde   
- Bolthard
- E-Force
- Keep of Kallesin                  

Recital Scena Acustica:
- Laonlyness


Ziua III - duminică - 24 iulie 2011, ora 15:00
- Arzenal
- Eufobia
- Deathdrive
- Akral Necrosis                     
- Insult
- Sincarnate
- Methedras
- Fen
- Negura Bunget
- Onslaught

Recital Scena Acustica:
- Din Brad                                

Evenimentul își va deschide porțile după cum urmează:
- vineri de la ora 15:00
- sâmbătă de la ora 14:00
- duminică de la ora 14:00


PARTICIPANÈšII LA FESTIVAL SE OBLIGÄ‚:

- să nu genereze și să nu participe la scandaluri;
- să se supună controlului corporal;
- să nu intre în panică și să asculte indicațiile agenților de ordine și a celorlalte structuri implicate în buna desfășurare a evenimentului (Jandarmerie, Poliție, Pompieri, Salvare, etc.) în cazul unei probleme care să necesite evacuarea locației;
- să nu încerce să escaladeze gardurile de protecție situate în fața scenei, cele care încercuiesc zona de concert sau alte garduri care despart din motive de securitate anumite zone.


TRANSPORT ȘI CAZARE

Având în vedere că zona Râșnov - Brașov se află în centrul țării, accesul către zona de festival se poate face simplu, eficient și confortabil, atât cu mijloacele de transport în comun (tren, autocar), cât și cu autoturismul personal.

Astfel, există legături de tren și autocar din oră în oră pe direcția Brașov - Râșnov, de asemenea există zilnic douăzeci de legături directe de tren dinspre capitală către Brașov, zece legături directe de tren dinspre cel mai important oraș al Transilvaniei, Cluj-Napoca, către Brașov, de asemenea șapte legături directe de tren pe direcția Sibiu - Brașov, o legătura directa de tren pe direcția Iași - Brașov, de asemenea cel puțin două legături zilnice cu trenul din orice localitate din România către Brașov - Râșnov. Mai multe informații despre legăturile feroviare pe http://www.mersultrenurilor.ro, de asemenea informații legate de transportul cu autocarul găsiți pe http://www.autogari.ro.

Pentru cei care fac deplasarea cu autoturismul personal, vă recomandăm să porniți devreme către zona festivalului, în condițiile în care traficul în România, spre și dinspre Munții Carpați, este de obicei aglomerat. Dinspre capitală, folosiți varianta DN1A, respectiv DN1/E60. Foarte aproape de zona de festival, există o parcare amenajată, unde spectatorii își pot parca autoturismele personale, în limita spațiului disponibil.
Pentru cazare vă recomandăm Pensiunea Leo (partener oficial al evenimentului), contact: office@pensiunealeo.ro sau la nr: 0268-47.75.47

Reamintim că orașul Râșnov dispune de circa 1500 de locuri de cazare în hoteluri, hosteluri și pensiuni, de asemenea organizatorii Ost Mountain Fest pun la dispoziție două zone de camping, ambele dotate cu toalete și securizate, unde spectatorii pot campa gratuit, pe baza brățării de acces la festival, începând cu dimineața zilei de vineri, 22 iulie 2011, ora 8.00 am.

BILETE

Biletele s-au pus deja în vânzare la prețul de 180 de lei pentru un abonament valabil pentru cele trei zile de festival, sau la prețul de 80 de lei pentru un bilet valabil o zi, prețuri sunt valabile până la data de 21 iulie 2011, urmând ca direct la festival, prețul abonamentelor și biletelor să crească până la 200 lei, respectiv 90 de lei pe zi.

Biletele sunt disponibile on-line în reteaua Biletoo.ro (plata valabilă cu cradul sau ramburs / livrare prin curier), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul din București, Brașov, Iași, Timișoara, Focșani, Cluj-Napoca, Craiova, Galați și Constanța, Magazinul Muzica, Magazinul Unirii parter, Sala Palatului, Magazinul Victoria parter, Librăria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor (toate din București).

Sursa : Asociația Culturală OST
http://www.ostmountainfest.ro



Evenimente recomandate

Top