Noutăți și comunicate

Reguli de acces pentru concertul Jethro Tull de la Sala Palatului

21 februarie 2017
Reguli de acces pentru concertul Jethro Tull de la Sala Palatului
Solistul Ian Anderson, fondatorul legendarei formații britanice Jethro Tull, cu o activitate de jumătate de secol pe scena muzicală internațională, revine în România pentru două spectacole, în 19 februarie 2017 la Filarmonica Banatul din Timișoara, respectiv pe 21 februarie 2017 la Sala Palatului din București.

Organizatorii doresc să se asigure ca totul va decurge conform planului, astfel ca îi roagă pe cei ce vor participa la concert să țină cont de urmatoarele reguli și informații și să nu aducă la locație băuturi și mâncare, bagaje sau genți voluminoase, obiecte contondente, aparate de înregistrare audio-video profesionale.

ACCES: Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact și valid, cu o oră înaintea concertului. Concertul din Timișoara va începe în jurul orei 19.30, iar cel din București în jurul orei 20:00. Sunteți rugați să păstrați biletul pe toată durata spectacolului.

Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti și doar dacă sunt respectate următoarele condiții: la intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului, iar aceștia vor fi ținuti în brațe de către părinți; Organizatorul nu își asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor, iar minorilor cu vârsta de 7 ani împliniti li se va permite accesul în incinta locației doar pe baza unui bilet valid.

ESTE INTERZIS: accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, bagaje sau genți voluminoase, cuțite, arme, artificii, scaune, animale de companie. Persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea evenimentului vor lua măsuri pentru a interzice accesul în sala cu cele menționate mai sus.

PAZÄ‚ ÅžI SECURITATE: organizatorii vor asigura securitatea perimetrului în care se desfășoară concertele, a publicului participant și a artiștilor. Participanții la eveniment sunt rugați să colaboreze cu paza și să se supună controlului corporal.

ULTIMELE BILETE se pot achiziționa online de pe Eventim.ro pentru ambele concerte, sau de la Filarmonica Banatul din Timișoara (doar duminică, 19 februarie, în limita disponibilității) și în București în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top