Noutăți și comunicate

Reguli de acces la concertul Robbie Williams in Piata Constitutiei

13 iulie 2015
Reguli de acces la concertul Robbie Williams in Piata Constitutiei
Pe 17 iulie 2015, in Piața Constituției, are loc concertul celui mai cunoscut și asteptat pop-star britanic, Robbie Williams, adăugând Bucureștiul pe lista destinațiilor turneului "Let Me Entertain You Tour".



Publicul român are experiența concertelor mari și înțelege că există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete si IPad-uri. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiți pelerine de ploaie.
Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente. La intrarea locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.



Porțile se deschid la ora 16:00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul participanților la concert și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor și intrarea Cosbuc.

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal față de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucții si este situată față de scenă la o distanță ce nu depăseste distanța obisnuită dintre peluza unui stadion normal si scenă, la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.



Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.



Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top