Noutăți și comunicate

Reguli de acces la concertul Arch Enemy

16 ianuarie 2012
Reguli de acces la concertul Arch Enemy
In data de 18 ianuarie 2012, incepand cu ora 19:30, va avea loc concertul Arch Enemy la Arenele Romane din Bucuresti.

Pretul biletelor este:
- pana in ziua concertului: 105 RON
- 18 ianuarie (ziua concertului): 120 RON
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Arenele Romane incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 19:30.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa Arch Enemy il va sustine cu ocazia lansarii a celui mai recent album al lor, "Khaos Legions".

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.

Se interzice accesul in incinta Arenelor Romane cu: aparate foto profesionale si camere de filmat, bautura sau mancare, arme si obiecte contondente, droguri. De evitat bagajele voluminoase.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă