Noutăți și comunicate

REF 2019: Archaic si Omega Diatribe sunt cele mai noi confirmari

2 aprilie 2019
REF 2019: Archaic si Omega Diatribe sunt cele mai noi confirmari

Organizatorii REF 2019 (Rockstadt Extreme Fest 2019) au anuntat inca 2 trupe noi ce se vor alatura lineup-ului de acest an: Archaic si Omega Diatribe.

ARCHAIC este un nume cunoscut al scenei metal maghiare, ce a cântat alături de trupe precum Testament, Vader, SuidAkra, Behemoth, Ensiferum, Exodus, Dew Scented, Carcass sau Pestilence, printre multe altele.

Grupul a fost câștigat, de altfel, categoriile "Best Studio Production", "Best Album Cover Art" și locul doi la "Best Album Of 2017" în cadrul Metal Awards Ungaria 2017, iar în 2018, "How Much Blood Would You Shed To Stay Alive" a fost numit albumul anului de către HammerWorld Ungaria. Ascensiunea rapidă le-a obținut un loc în sloturile unor festivaluri cunoscute, precum Sziget Festival, MetalCamp, RockMaraton sau Fezen, pentru a numi câteva dintre ele.

Poster Omega Diatribe
OMEGA DIATRIBE este o trupă de extreme groove metal ce a urcat pe locul doi la categoria "Best Album Of The Year" în Ungaria încă de la albumul de debut (2013), intitulat "Iapetus". A urmat EP-ul "Abstract Ritual" (2015), single-ul "Contrist" și al treilea material complet, denumit "Trinity", lansat sub Universal Records.

Proiectul a fost fondat de Gergo Hajer și Akos Szathmary în 2008 și a câștigat rapid popularitate pe scena maghiară datorită ritmurilor susținute și a energiei explozive resimțit in piesele sale, Omega Diatribe începând să aibă show-uri peste granițe, cum e cazul celui susținut în cadrul festivalului Euroblast.


Pe scena de la poalele Cetății Râșnov, Archaic si Omega Diatribe vor urca alături de ONSLAUGHT (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elveția), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elveția), Ektomorf (Ungaria) și de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.

Abonamentele pentru ediția 2019 s-au pus în vânzare în rețeaua iaBilet și pe iabilet.ro.

Perioadele de vânzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 6: include 1.000 de abonamente cu prețul de 360 lei/ buc., valabil până la epuizare, dar nu mai târziu de 16 iunie 2019;
  • După data de 16 iunie 2019 și în timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite în la acel moment.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetății Râșnov - terenul de Biatlon de la baza cetății.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent



Evenimente recomandate

Top