Noutăți și comunicate

Reduceri de pret pentru biletele de la Alternative Summer Day

13 august 2011
Reduceri de pret pentru biletele de la Alternative Summer Day
In perioada 2-5 iunie 2011, biletele la Alternative Summer Day sunt mai ieftine! Deftones au inclus in turneul lor european si Romania si vor concerta pe 13 august 2011, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day.

De la 1 iunie 2011, pretul unul bilet s-a majorat la 90 de lei, insa cu aceasta reducere, cumparatorul plateste doar 76.5 lei!

Aceasta promotie este valabila doar in perioada 2-5 iunie 2011 (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe http://www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

Programul de reduceri "Promotia Saptamanii" apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a treisprezecea saptamana in care se desfasoara! Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe biletoo.ro are parte de o reducere de pret!


Deftones a inclus in turneul lor european si Romania si va concerta pe 13 august la Arenele Romane din Bucuresti! Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day. Setlistul concertului de la Bucuresti va contine atat piese mai vechi, de pe albumele Around The Fur, Adrenaline, White Pony dar si piese de pe noul album - Diamond Eyes!

Turneu european Deftones va incepe in luna august si a bifat si Romania pe lista tarilor vizitate, urmarind astfel sa-i multumeasca pe fanii care anul trecut au fost dezamagiti ca artistii preferati nu au ajuns in Romania. Alternative Summer Day isi doreste ca incepand cu anul acesta sa aduca si in tara noastra trupe cu traditie ale genului alternativ si nu numai. In curand va fi anuntata si lista trupelor ce vor canta in deschiderea Deftones in cadrul Alternative Summer Day.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 70 lei - pret promotional, pentru biletele cumparate in perioada 29 martie - 31 mai
- 90 lei -  pret intreg, pentru biletele cumparate in perioada 1 iunie - 13 august (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 76.5 lei, numai in perioada 2-5 iunie!)

Evenimentul este produs de Alternative Music Experience, o colaborare dintre Bring The Noise si King Size Production.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top