Noutăți și comunicate

Recital special Steelborn in cadrul 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'

18 mai 2014
Recital special Steelborn in cadrul 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'
Duminica, 18 mai 2014 are loc, in Club Colectiv, finala concursului "Maximum Rock - Suport pentru Underground", in urma careia se vor alege castigatorii premiilor substantiale oferite de Guitar Shop.

Intrarea la eveniment este libera iar formatiile care concureaza sunt Band for Rent - Cluj Napoca, OpenMind - Bucuresti, Onenightstand - Sibiu, Neutron - Bucuresti, Anemic Disco - Brasov, Times Of Need - Cluj Napoca si I'm The Trip - Sibiu.



Un recital special va fi oferit de formatia Steelborn, care a castigat editia precedenta a competitiei! Intre timp, Steelborn si-a schimbat componenta, cooptand-o la voce pe talentata Maria Grosu si imbogatindu-si line-up-ul cu un clapar, pe numele sau Razvan Puscasu.

Formatia a intrat in studio pentru reeditarea pieselor vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar, care sarbatoreste implinirea a 5 ani de cand Steelborn ne incanta.

Trupa Steelborn ii are in componenta pe Maria Grosu - voce, Razvan Puscasu - clape, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe.

Pana la anuntarea datelor turneului, Steelborn ne va delecta cu show-ul special de pe 18 mai 2014, din Club Colectiv, si va inmana trofeul Maximum Rock - Suport pentru Underground, succesorilor.

Acestia vor fi evaluati de un juriu si de public, al carui vot conteaza in proportie de 50%!



De asemenea, Guitar Shop a pus in joc un premiu deosebit de popularitate, acordat formatiei care va strange cele mai multe voturi via Facebook. Aflati toate detaliile si votati-va trupa preferata Aici.

Mai multe informatii despre "Maximum Rock - Suport pentru Underground" Aici.

Fb Event Aici



Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top