Noutăți și comunicate

R&B, jazz si muzica cu suflet la primul concert Iyeoka in Romania

5 noiembrie 2013
R&B, jazz si muzica cu suflet la primul concert Iyeoka in Romania
Marti, 5 noiembrie 2013, în The Silver Church din București și joi, 7 noiembrie 2013 in Cluj, la Teatrul Național și Diesel Club,   Iyeoka, artista care a făcut senzație cu piesa "SimplyFalling", va cânta în premieră în România piese de pe albumul "Say Yes"."Iyeoka trezește la viață spațiile din jurul nostru, ne servește drept muză și ne reamintește de timpul în care eram una cu lumea din jur"¦ acele momente în care ne uităm la cerul de un albastru adânc și știm că suntem și noi acoloOriginară din Boston, Statele Unite, Iyeoka are rădăcini nigeriene pe care le exprimă printr-un stil unic, care cuprinde elemente ale muzicii soul, R&B, rock, hip hop și jazz.Premiată pentru activitatea sa ca poet și artist cu concerte în întreaga lume, Iyeoka este un om pentru care poezia și muzica sunt două moduri de a transmite povești pline de speranță, care degajă forță interioară, și cântece care renasc ca daruri emoționale complexe către publicul cu care comunică, pe teme diverse: iubire, feminitate, cultură, luptă sau relații.

Iyeoka a câștigat numeroase premii pentru poeziile sale și a fost invitată ca performing artist la faimoasa conferința TED Global, la care se întâlnesc cele mai inspiraționale personalități ale lumii.

Ea vine în România cu piese de pe ultimul său album, "Say Yes", care a adus în premieră mondială conceptul de "album care evoluează". Spre deosebire de albumele tradiționale, care odată lansatenu se mai modifică, "Say Yes" este o colecție care, odată cumpărată, se îmbogățește permanent și oferă acces la noi piese și conținut exclusiv Iyeoka pe tot parcursul anului.

"O întâlnire cu Iyeoka înseamnă să-i descoperi spiritul cald, versurile emoționante și spectacolele pline de pasiune, care aduc publicului nu doar bucurie, ci o emoție puternică și deplină", spune Mircea Buteanu, manager Diesel Events, producatorul spectacolelor din Cluj.

Iyeoka și-a început cariera muzicală creând grupul The Rock by Funk Tribe, un colectiv de artiști care au întrețesut poezia ei cu note de jazz, blues, funk și muzică gospel. În 2004, a lansat un album de poezii-cântece, numit Black and Blues și a început propriile turnee.

Cel mai recent album al ei, "Say Yes", a fost lansat în noiembrie 2010 și include hituri precum "The Yellow Brick Road Song" (cunoscut ulterior și de pe genericul serialului "How to make it in America"), "Simply Falling"sau "Say Yes".

Iyeoka este o cântăreață a cărui pricepere si talente vocale lirice ne reamintesc de Nina Simone, Sade, Lauryn Hill si Amy Winehouse. Mai jos o comparație a artistei cu Sade, făcută recent de o publicație internațională: http://www.srf.ch/player/radio/black-music-special/audio/iyeoka-die-neue-sade?id=82965674-753d-4862-a38c-eb994779fc0f.Concertul din București va avea loc în 5 noiembrie, în Silver Church Club. La Cluj"‘Napoca, Iyeoka va susține două concerte în seara de 7 noiembrie: primul la Teatrul Național din Cluj, incepând cu ora 19:00, iar al doilea în Diesel Club, de la ora 22:00.

Biletele la toate evenimentele sunt disponibile online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești)

Pentru cele doua spectacole din Cluj biletele pot fi achizitonate si de la Diesel Club (Pta Unirii nr 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall.

Pentru concertul din The Silver Church Club, București se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la prețul de 50 de ron.
Detalii legate de accesul la concert, informații referitoare la rezervări și bilete se găsesc la club, Calea Plevnei nr.61.

Detaliile despre evenimentele din Cluj Napoca, prețul biletelor, modul de rezervare, etc. le găsiți pe https://www.facebook.com/dieselcluj sau http://www.dieselclub.ro.
Pentru mai multe informații despre artista vizitati http://www.iyeoka.comUn eveniment recomandat de Magic FM
Partener comunicare: Rock Events
Parteneri media: Ziare.com, Åžapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Port.ro, Mixtopia, Regielive, Iquads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, BestMusic.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, TATAIA, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag, UZR, BroNews, Hiphopkulture, Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Urbanthings, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă