Noutăți și comunicate

Razvan Baciu - noul ambasador al campaniei Si tu poti Salva Vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi

1 mai 2014
Saptamana aceasta, Razvan Baciu, unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti bloggeri, s-a alaturat campaniei Si tu poti salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!.

De doi ani de zile, de cand a intrat in contact cu evenimentele si proiectele Societatii de Salvare Bucuresti, Razvan a sustinut fiecare actiune a Ong-ului, molipsindu-se inca de la prima interactiune de microbul salvarii. Lui Razvan i-a placut atat de mult idea proiectului Exista un erou in fiecare dintre voi, incat s-a inscris in program, a facut cursul de prim ajutor si a devenit unul dintre cei mai acerbi sustinatori al acestuia, indemnandu-si atat cititorii de pe blog, cat si prietenii sa se inscrie.

1-Razvan_Baciu_-_noul_ambasador__Htufog6Cw.jpg
Sustin acest proiect pentru mine, pentru familia mea, pentru cei din jurul meu care la un moment dat s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor. As vrea sa stiu ca oricand, in orice moment exista cel putin o persoana pe o raza de cateva sute de metri care stie ce sa faca in caz ca mi se intampla ceva. Stie sa-mi acorde primul ajutor si sa ma tina in viata pana la sosirea ambulantei. Exista aceasta retea de eroi care nu au neaparat o pelerina sau un costum de supererou, exista oameni care stiu ce sa faca in momentul in care se intampla ceva. As vrea ca toti sa intre in aceasta retea, as vrea sa ma simt mai sigur, as vrea ca prietenii si familia mea sa se afle in siguranta oriunde s-ar afla, afirma Razvan Baciu.

Cei care isi doresc sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea proiectului, pot face asta completand formularul 230 de pe http://www.existaunerou.ro si uploadandu-l tot pe acest site.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă