Noutăți și comunicate

Rares Totu's Midnight Sun in Puzzle Club

17 martie 2014
Rares Totu's Midnight Sun in Puzzle Club
Luni, 17 martie 2014, sunteti invitati de la ora 21:00 la o noua seara MooNDay Jazz, Blues & More aduce pe scena din Club Puzzle un "power trio" - Rares Totu's Midnight Sun.

Acces: 20 lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzleRares Totu's Midnight Sun este un power trio, un concept mai rar abordat la noi. Stilul este cu precadere hard blues/blues rock, cu trimitere la muzica inegalabilului Jimi Hendrix, dar si la mai modernul Texas hard blues.

Rares Totu's Midnight SUN este o trupa care are in componenta muzicieni deosebiti, cu o cariera indelungata atat in tara cat si peste hotare si cu o lista impresionanta de colaborari.

Rares Totu - chitara, vocal este singurul chitarist roman care a castigat titlul de chitaristul anului in doua tari diferite: Romania(1987) si Ungaria(1992). A fost component sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M, Rodion Ga, Progresiv Tm, a infiintat grupul Trans Express cu care a aparut pe 3 albume in Ungaria si Austria. In 2004 s-a intoars in Romania unde impreuna cu Adi Tetrade, Raul Kusak si Sebi Joo a infiintat Midnight Express, primul supergrup romanesc de dupa revolutie. A colaborat cu artisti de renume din tara si din Ungaria, Germania, Austria si Usa. A cantat in deschiderea mai multor trupe importante dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obisnuit al festivalurilor de Blues si Jazz din tara si din Europa.

Sebi Joo - bass, laureat al mai multor concursuri internationale, a fost premiat de catre John Pattitucci. A activat mai multi ani in Usa. Este masterand in Jazz. A colaborat cu: Narcisa Suciu, Nicola, Emanuel, Connect R, 4given, Slang, Mandinga, Mara&Sensor, Adrian Berinde, etc. Si este un instrumentist polivalent care stapaneste la fel de bine finetea jazzului si explozia rockului. A cantat la cel mai prestigios festival de jazz din lume - Montreux. Impreuna cu Rares Totu au deschis concertul grupului Deep Purple de pe stadionul Cotroceni.

Constantin Barbaselu - tobe, este un tanar si foarte talentat instrumentist care s-a remarcat in trupa Trenul de Noapte a lui Marcian Petrescu. A mai fost component al grupului The Rock (tribut Ac-Dc).

Impreuna, in proiectul Rares Totu's Midnight Sun, cei 3 muzicieni abordeaza un stil bazat pe multe pasaje improvizatorice, nelipsind momentele de virtuozitate dar si cele de explozie si sensibilitate.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă