Noutăți și comunicate

RAMONES la Bucuresti pe 4 decembrie 2008

4 decembrie 2008
RAMONES la Bucuresti pe 4 decembrie 2008
Marky Ramone, tobarul legendarului grup newyorkez va prezenta un concert tribut Ramones.

Dupa aproape un sfert de secol de la infiintare, inventatorii punkului vin pe 4 decembrie 2008 la Silver Church (Casa de cultura a Studentilor) din Bucuresti.
Marky Ramone a fost timp de 15 ani bateristul uneia dintre cele mai celebre trupe punk rock din toate timpurile, RAMONES din New York.

Trupa cu care va concerta la Bucuresti se numeste Blitzkrieg si este un all star grup. Alaturi de Marky pe scena vor fi Michale Graves (ex-MISFITS) la voce, Alex Kane (AntiProduct) la chitara si Clare (AntiProduct) la bass, iar setlistul va consta in cele mai celebre piese semnate RAMONES, garantand un show si un spectacol cum nu s-a mai vazut pana acum.
Ramones s-a infiintat in 1974 in Forest Hills, Queens, New York si sunt recunoscuti in intreaga lume ca fiind trupa care a dat nastere curentului punk. Toti cei patru membri fondatori au adoptat ca nume de scena Ramone. Au sustinut 2263 de concerte in 22 ani de cariera.

In 1996 au sustinut ultimul lor show. In decursul a 8 ani de la destramare, trei dintre mebrii formatiei au murit: solistul vocal Joey Ramone, chitaristul Johnny Ramone si basistul Dee Dee Ramone.
In ziua in care solistul Joey Ramone a murit, Metallica si-a deschis concertul interpretand patru piese tribute RAMONES.
Muzica celor de la RAMONES a influentat de-alungul timpului cariera multor formatii rock. Dupa disparitia celor trei, intreaga scena muzicala a fost in doliu. Formatii precum Metallica, U2, Red Hot Chilli Peppers au realizat un album tribut RAMONES, interpretand cele mai cunoscute piese ale formatiei in maniera proprie.

Un eveniment produs de Soundcheck si Bring The Noise.
Biletele se pun in vanzare incepand de marti, 25 noiembrie 2008, in reteaua Diverta

Pentru contact:
Andreea Talmazan
0723.169.105
andreea@rockliber.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top