Noutăți și comunicate

Rai de Farisei - noul videoclip Alex & The Fat Penguins

28 mai 2020
Rai de Farisei - noul videoclip Alex & The Fat Penguins
Alex & The Fat Penguins lansează continuarea poveștii începute în piesa N-am comori. Este vorba despre Rai de Farisei, cu aceeași Oana Moșneagu în rolul protagonistei, într-un videoclip filmat în luna decembrie a anului trecut, cu o producție 100% in-house.

Urmărește videoclipul aici
https://youtu.be/gPjnYNLrQmk

Piesa este extrasă de pe primul album din istoria trupei, Cardiosonic, ce poate fi ascultat integral aici https://ampl.ink/2DPRK.
Rai de Farisei marchează deznodământul călătoriei îngerului care se confruntă cu prejudecăți din partea oamenilor de pe pământ. Interacțiunile nefericite cu aceștia îi conferă o revelație despre care povește Alex Coțofon, liderul formației.


Rai de farisei este o piesă despre căutarea propriului drum, o căutare a sinelui, o rupere de stereotip, o victorie împotriva fricii, o acceptare a defectelor interioare și metamorfozarea acestora în calități. Probabil cea mai bună piesă pe care am scris-o până acum, m-a atins de îndată ce mi-au venit liniile de voce, de atunci am știut despre ce va fi mesajul. E genul de melodie care vine singură, nu e nevoie să o cauți, te găsește chiar atunci când speranța începe să se ascundă. Rai de farisei e despre puterea de fi TU însuți, un «tu» asumat și conștient, un «tu» de care să nu-ți fie frică atunci când te privești în oglindă
a declarat Alex.

Albumul Cardiosonic este un montagne russe al corpului emoțional, de la frica de necunoscut, până la strângerea de dinți din timpul căderii și zâmbetul momentului în care știm că totul va fi bine. Unele piese au o încărcătură dramatică (Ursul, Vinul, Quantum Physics), altele sunt un portal spre meditație și relaxare (Somebody, Ploi), iar câteva dintre ele, o mână întinsă spre bucurie (Pararam).


Despre Alex & The Fat Penguins

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ fondată în 2016.

Muzica lor vorbește despre micile și marile revoluții care se petrec în stradă sau în inimile noastre. Inspirația lui Alex își are izvorul într-o gamă largă de emotii și gânduri: poate fi o experiență intimă precum pierderea unei persoane dragi, un fragment de istorie personală cum ar fi pierderile suferite de familia sa în timpul ocupației sovietice, perspectiva pozitivă a renașterii spirituale sau problemele sociale contemporane care ne afectează pe toți (nedreptatea, corupția, războiul sau pericolul distrugerii mediului înconjurător). În 2017, în timpul protestelor pentru legile justiției, Alex & The Fat Penguins au cântat live, în fața clădirii Guvernului României, piesa Just A Fool, imnul anticorupție care s-a bucurat de numeroase aprecieri din partea publicului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top