Noutăți și comunicate

Radu Manafu canta alaturi de Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe

4 aprilie 2017
Radu Manafu canta alaturi de Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe
Joi, 6 aprilie 2017, de la ora 21:30, va invităm la Hard Rock Cafe la un mult așteptat concert al trupei Celelalte Cuvinte alaturi de Radu Manafu.



Fanii Celelalte Cuvinte au doar motive de bucurie, pentru ca în cadrul acestui concert, Radu Manafu (chitară) revine pe scenă alături de trupă, pentru prima oară în peste 20 de ani. Radu Manafu s-a retras din Celelalte Cuvinte în 1995, din motive personale.

Radu Manafu va cânta alături de trupă majoritatea pieselor compuse înainte de 1995, de pe albume ca Celelalte Cuvinte II, Se lasă rău sau Armaghedon, într-un concert – eveniment de la care nu trebuie să lipsiți!

Bilete gasiti online aici http://www.iabilet.ro/bilete-concert-celelalte-cuvinte-27291/si in reteaua http://www.iabilet.ro/retea

Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care și-a obișnuit publicul cu o identitate și o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc. De 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și de-a lungul timpului atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

(2) RaduManafucantaalaturideCelelalte..._ubqeqmPM.jpg
Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un concert special, pe măsura așteptărilor fanilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele prețuri:
- VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 45 de lei

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top