Noutăți și comunicate

QFest - ziua 5 - Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin

6 octombrie 2023
QFest - ziua 5 - Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin
Vineri, 6 octombrie 2023 va avea loc QFest - ziua 5 - cu un concert al trupelor Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin în Club Quantic.

O zi de neratat este și cea de-a cincea zi de QFest, în care am adunat formații cu o energie greu de egalat, care vor scoate untul din noi: Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin.

Șuie Paparude este una dintre primele trupe românesti de muzică electronică. Sunt recunoscuți ca fiind clasicii muzicii electronice, având un sunet și un stil distinct, comparabil cu foarte puține alte trupe locale. În 2023, Șuie Paparude înseamnă: Michi, Dobrică, Junkyard.

ZOB este formația de punk rock care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De 3 decenii daca auzi doar numele pieselor: “Printre Nori”, “Cântec de dragoste”, "Arată-mi" știi sigur că vei avea o seară bună. Versuri care ating subiecte variate, de la dragoste și relații, până la politică, probleme sociale și cântate într-un stil rock alternativ combinat cu punk și metal ne așteaptă vineri, 6 octombrie la Qfest.

Extraterestii Merg Iarna La Ski, dar vin si la Qfest pe 6 octombrie. E.M.I.L. e acea trupă de punk rock cu influențe ska, reggae, dub, pe care o asculți cu drag, dansezi până nu mai poți și cu ai cărei membri te saluți oriunde te întâlnești cu ei, că-s și simpatici.

Recycle Bin, o prezență importantă în undergroundul românesc încă din 2007, se alătură line-up-ului Qfest. Trupa de ska punk promite sa ne dea multă energie, să facă glume și să ne ofere un show senzațional, așa cum ne-au obișnuit la fiecare apariție.

Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului nostru minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.

QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie!

*Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Evenimente recomandate

Top