Noutăți și comunicate

QFest - ziua 4 - Rezident Ex si Timpuri Noi

5 octombrie 2023
QFest - ziua 4 - Rezident Ex si Timpuri Noi
Joi, 5 octombrie 2023, ne întoarcem la genul care ne-a unit și care ne ține pe linia de plutire: rockul. Astfel, ii veti putea vedea in concert pe Kempes + Rezident EX si Timpuri Noi.
Biletele se pot cumpara online, via iabilet.ro.

Rezident EX si Kempes concertează rar, dar și atunci când apar pe scenă, ne fac să uităm de toți și toate. Rezident Ex impreuna cu Kempes, adică: Tavi Iepan, Ovidiu Ioncu Kempes, Matthias Lange, Christi Podratzky, Mark Cross, vor fi pe scena Quantic cu energie maximă și chef de cântat!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid! Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata se vor auzi pe scena Quantic.



Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului nostru minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.

QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie!


Evenimente recomandate

Top