Noutăți și comunicate

QFest - ziua 2 - cu trupele Fara Zahar, Tapinarii si Cristi Dumitrascu Band

3 octombrie 2023
QFest - ziua 2 - cu trupele Fara Zahar, Tapinarii si Cristi Dumitrascu Band
QFest va aduce marți, 3 octombrie 2023, trupele Fara Zahar, Tapinarii și Cristi Dumitrascu Band pe scena din Quantic.


Informații despre QFest - ziua 2

Bilete:
  • 55 lei - acces general - earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3qXmqIV
  • 65 lei - acces general - presale – până pe 2.10.2023 inclusiv
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 3.10.2023 oline și la intrare
Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului nostru minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.
QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie!
A doua zi a QFest este dedicată muzicii folk. Fără Zahăr, Țapinarii și Cristi Dumitrașcu live band și ale lor chitare, acorduri fine și umor inconfundabil urcă pe scena Quantic.

Fără Zahăr este Folk alternativ şi umor comestibil cu Bobo Burlacianu și Bobi Dumitraș! Este realitatea românească deseori tristă, peste care doi băieţi din Dorohoi reuşesc să aştearnă o spoială de optimism prin muzică şi glume.

Formația vocal - instrumentală de două voci și o chitară Țapinarii urcă pe scena QFest cu versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire.

Când auzi de Cristi Dumitrascu, inevitabil gândul îți fuge la folkul în cea mai pură formă a lui. Muzica lui Cristi Dumitrașcu este caldă și plină de umor – fie că e vorba de Circa Sapte, fie că e vorba de formula în care cântă acum, Bereta.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top