Noutăți și comunicate

QFest - ziua 1 - cu trupele Phoenix si Celelalte Cuvinte

2 octombrie 2023
QFest - ziua 1 - cu trupele Phoenix si Celelalte Cuvinte
QFest - ziua 1 - are loc luni, 2 octombrie 2023 în Club Quantic din București. Trupele confirmate sunt: Phoenix și Celelalte Cuvinte.


Informații despre QFest

Bilete:
- 90 lei - acces general - earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3sMOj76
- 100 lei - acces general - presale – până pe 1.10.2023 inclusiv
- 120 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 2.10.2023 oline și la intrare
Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului nostru minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.
QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie!
În prima zi a săptămânii deschidem porțile QFest cu 2 dintre cele mai îndrăgite trupe ale rockului românesc: Phoenix si Celelate Cuvinte.

Nicu Covaci și noua trupă Phoenix reprezintă în continuare un capitol unic în rockul românesc, ce a hrănit spiritual generații întregi de români. Vom asculta live piesele nemuritoare ale căror versuri ne sunt adânc întipărite în minte: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Nunta”, „Mugur de fluier".

Celelalte Cuvinte rămâne formația emblematică a rockului românesc, care de 40 de ani este considerată de catre fani „cea mai originală și cea mai tare trupă de rock românească”!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top