QFest - ziua 1 - cu trupele Phoenix si Celelalte Cuvinte

2 octombrie 2023
QFest - ziua 1 - are loc luni, 2 octombrie 2023 în Club Quantic din București. Trupele confirmate sunt: Phoenix și Celelalte Cuvinte.


Informații despre QFest

Bilete:
- 90 lei - acces general - earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3sMOj76
- 100 lei - acces general - presale – până pe 1.10.2023 inclusiv
- 120 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 2.10.2023 oline și la intrare
Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului nostru minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.
QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie!
În prima zi a săptămânii deschidem porțile QFest cu 2 dintre cele mai îndrăgite trupe ale rockului românesc: Phoenix si Celelate Cuvinte.

Nicu Covaci și noua trupă Phoenix reprezintă în continuare un capitol unic în rockul românesc, ce a hrănit spiritual generații întregi de români. Vom asculta live piesele nemuritoare ale căror versuri ne sunt adânc întipărite în minte: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Nunta”, „Mugur de fluier".

Celelalte Cuvinte rămâne formația emblematică a rockului românesc, care de 40 de ani este considerată de catre fani „cea mai originală și cea mai tare trupă de rock românească”!