Noutăți și comunicate

Put Solnca, Stigmatic Chorus si False Reality in Rockstadt la Trail Of Fire Tour 2011

15 octombrie 2011
Put Solnca, Stigmatic Chorus si False Reality in Rockstadt la Trail Of Fire Tour 2011
Sâmbătă, 15 octombrie 2011, începând cu ora 20:00 sunteți invitați în club Rockstadt unde vi se pregătește o noapte grea, o noapte în care thrash-ul, black-ul și death-ul se împletesc într-o perfectă armonie.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Cavalleria Events în parteneriat cu Next Evil Event și Metal Support prezintă Trail Of Fire Tour 2011, o serie de 3 concerte pentru luna octombrie în care puteți vedea două dintre cele mai bune trupe ale scenei rusești - trupa moscovită Put Solnca împreună cu un alt nume de vârf, de data aceasta de factură black metal simfonic - Stigmatic Chorus. La Brașov line-up-ul este întregit de una dintre cele mai reprezentative trupe autohtone de melodic death metal, pe numele său False Reality.
Put Solnca
http://www.myspace.com/psolnca

Put Solnca revin in Romania pentru a incanta inca o data urechile fanilor thrash si death metalului old school. Adaugand in amestec un concept pagan, trupa originara din Moscova isi propune sa lase in urma sa o multime de fani metal cu auzul compromis pentru ca ne putem astepta la acelasi sunet puternic, brutal, pe care l-au prezentat de curand. Profanii isi pot face o idee despre Put Solnca ascultand cele doua albume lansate pana acum.


Stigmatic Chorus
http://www.stigmaticchorus.com
http://www.myspace.com/stigmaticchorus

Stigmatic Chorus poate fi considerata trupa sora a headlinerilor Put Solnca avand in vedere ca impart 3 membri comuni. Cunoscuti sub numele de Charon inainte de anul 2000, trupa a lansat 4 albume si 2 ep-uri din 1999 pana acum, castigand cu usurinta titulatura de veterani ai scenei rusesti. Sunetul blackerilor de la Stigmatic Chorus poate fi descris cel mai bine prin sintagma de black metal simfonic desi se poate observa cu usurinta si un interes pentru experiment, mai ales cand vine vorba de amestecul interesant al celor 3 voci. Unele voci spun ca trupa ar aminti de  primele albume Cradle Of Filth, motiv in plus pentru fanii acestora de a adulmeca auditiv trupa de altfel aflata pentru prima data pe plaiurile noastre.


False Reality
http://www.falsereality.ro
http://www.myspace.com/falserealityro

Dupa o pauza concertistica destul de lunga, la intoarcerea pe scena in cadrul evenimentului Deep In The Underground 2 ce a avut loc la inceputul acestui an in Rockstadt, False Reality au avut surpriza sa gaseasca un public cald, mai mult decat dornic de a le asculta acordurile si de a-i ovationa incontinuu. Pe 15 Octombrie brasovenii de la False Reality se vor intoarce pe scena Rockstadtului, dovedind inca o data ca death metalul brasovean tine stindardul sus si ca revenirea lor este definitiva si irevocabila.


Sursa : Next Evil Event


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top