Noutăți și comunicate

Psychosounds Metal Ladies Night VI in club Fabrica

7 martie 2020
Psychosounds Metal Ladies Night VI in club Fabrica

Sambata, 7 martie 2019, clubul Fabrica va gazdui cea de-a sasea editie a Psychosounds Metal Ladies Night, o seara speciala dedicata doamnelor si domnisoarelor, trupele participante avand cel putin o prezenta feminina in componenta. Ca la fiecare editie, vor fi surprize placute la intrare pentru doamne si domnisoare.

DINUMBRA este una dintre trupele etalon ale metalului romanesc, timp de peste 20 de ani compunand si prezentand live sonoritati doom-death metal care au cucerit scena rock romaneasca.
Discografia cuprinde doua LP-uri - "DinUmbra" (2003) si "Soul Of A Galaxy" (2016) si doua EP-uri - "Haunted by Snails" (2007) si "Sântandrei" (2011).
https://www.facebook.com/dinumbra
https://www.youtube.com/channel/UCH1d9HA6QteE50VigSFPdrA



BENDIDA (fantesy metal, Sofia, BG) se intoarce pe scena din Fabrica, de aceasta data prezentand piese noi ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album de studio, ce va fi lansat in 6 martie la Sofia si 7 martie la Bucuresti prin intermediul label-ului "Psychosounds Music".
https://www.facebook.com/BendidaOfficial
https://www.youtube.com/user/MetalBendida
http://www.bendida.net



TOTHEM vine din Italia si este bine cunoscuta fanilor romani, sustinand o serie de concerte in tara : TOTHEM. Italienii vin sa prezinte cel de-al doilea album de studio si noua voce a trupei, ce a dat un suflu aparte noilor piese.
https://www.facebook.com/tothemband
https://www.youtube.com/channel/UCBkI424qU6HsRuNA_jdeeWg



STONELIGHT prezinta un heavy metal de calitate ce va erupe din nou pe scena din Fabrica. Fiind o prezenta constanta pe scenele rock de la noi, vom avea avea parte de un show plin de surprize placute din partea trupei.
https://www.facebook.com/StoneLightBand
https://www.youtube.com/channel/UCtq9dWgoSkcoqz8UKM98FXw



ERA DIVINA este o trupă de symphonic metal ce reușește să integreze într-un mod armonios elemente de folclor autentic, progressive, folk și heavy metal în creația artistică
https://www.facebook.com/EraDivinaRo
https://www.youtube.com/channel/UCxC6E5kO4MQA1xzhbk46_vg



DARK ÆCLIPSE reuseste sa imbine Symphonic Black cu Doom Metal, redand o atmosfera aparte.
https://www.facebook.com/DarkAeclipseofficial
https://www.youtube.com/channel/UCBARBMA3qSCp_UevDEONo-g



In curand vor fi anuntate detalii despre bilete si multe alte surprize !!!

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music", beneficiind de gazduirea calduroasa a cluburilor "Fabrica/B52".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top