Noutăți și comunicate

Psycho Ward Fest Vol-IV va avea loc in Tel Aviv

19 octombrie 2024
Psycho Ward Fest Vol-IV va avea loc in Tel Aviv
Psycho Ward Fest Vol-IV va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2024 în Tel Aviv din Israel. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Subterranean Masquerade, Walkways, The Fading, Matricide, StormbounD, Winterhorde, Desert, Off Grid, Oceans On Orion, Saffek, Structural, Vengar și Drosera.


Informații despre Psycho Ward Fest Vol-IV

Cel mai mare festival de metal din Israel "Psycho Ward Festival " de Vladislav Mazourenko, revine din nou pe 19 octombrie 2024, cu un lineup nebun care include 13 trupe, într-un eveniment dedicat scenei metal israeliene.

Pe lângă arsenalul excelent de trupe și talente adunate, Psycho Ward Festival va depăși nivelul înalt de așteptări pe care și l-au stabilit, cu o scenă care nu a fost încă văzută la festivalurile din Israel, cu pirotehnică, standuri de marfă de la trupe și magazine alternative, zone de odihnă, fotografi, standuri de mâncare, acoperire de la cele mai mari reviste de metal din Israel și o întreagă echipă dedicată creării atmosferei notorii psiho ​​care se potrivește denumirii evenimentului precum și un număr considerabil de surprize din partea trupele în sine!
https://www.psychoward-production.com/

Bilete disponibile aici: https://eventbuzz.co.il/lp/event/psychoward-iv
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1181711539656018/

Programul festivalului:
Subterranean Masquerade // Progressive Metal

Metaliștii prog israelieni Subterranean Masquerade (AKA Submasq) sunt cunoscuți în întreaga lume pentru showurile lor extrem de energice și pentru conexiunile speciale pe care le formează cu publicul, fuzionand între Prog Metal și muzica mondială, creând o experiență sonoră festivă, un mix între Est și Vest. În prezent, trupa este semnată cu casa de discuri americană Sensory Records (Haken, Riverside, Diablo Swing Orchestra) și a colaborat cu Heavys - căști concepute exclusiv pentru pasionații de metal, si este susținuta de Synth Makers Sequential. De asemenea, trupa a cooperat în studio cu membri ai unor trupe precum At the Gates, Melechesh, Novembers Doom și Green Carnation, pentru a numi câteva, liderul Davidavi Dolev a cooperat, de asemenea, live și în studio, cu membrii fostului Guns & Roses, Within Temptation, Epica, Asking Alexandria și multe altele.
În 2024, trupa a înregistrat noul său al șaselea disc Spirit Animal, care va fi lansat în 2025.

Walkways // Alternative Metal

Cea mai mare trupă de metal modern din Israel. Muzica trupei este antidotul ei la natura haotică a trăirii în Israel, o oază pentru sănătate și umanitate, calea trupei pentru a se asigura că trecutul nu este viitorul lor. Sunetul care îndoaie genul din Walkways include riff-uri și țipete feroce, melodii și imnuri epice și momente fragile și mai profunde la fel de profunde. Cel de-al doilea album al lor Bleed Out, Heal Out (Nuclear Blast 2019) le-a ridicat profilul global. După un turneu extins și împărtășirea scenelor cu Avenged Sevenfold, Disturbed, In Flames, Jinjer și alții, trupa finalizează al treilea album de lungă durată, care urmează să fie lansat în 2025.

The Fading // Melodic Death Metal

Fondată în 2000 de solistul Ilia Badrov (sub numele Excessum), The Fading este o trupă melodic death/death metal modern cu sediul în Israel și Florida, SUA. În august 2008, trupa a cântat la WACKEN METAL BATTLE, la Wacken Open Air Festival și a câștigat locul 1, ceea ce le-a acordat un contract internațional de discuri cu WACKEN RECORDS, contracte de sponsorizare și oferte de a cânta la diferite festivaluri din Europa și a cântat cu trupe precum In Flames, Five Fingers Death Punch, Bring Me the Horizon, Arch Enemy și mulți alții. În ultimii ani, trupa a lansat 2 albume complete și multe single-uri.

Matricide // Groove Metal

Formată în 2003 de Auria Sapir și Shahar Guy, Matricide este o trupă eclectică influențată de diverse elemente din genul metal, combinând viteza și agresivitatea Death Metalului, atitudinea și estetica Hardcore-ului și puternicele influente de la Nu- metal. Trupa a lansat 1 EP, 1 album de lungă durată și 4 single-uri, toate care au primit recenzii excelente de la reviste din întreaga lume. Matricide și-a stabilit și festivalul anual Summercide și a făcut turnee extinse în toată Europa, împărțind scena cu trupe renumite precum Crowbar și Cryptopsy.

StormboundD // Metal simfonic

Stormbound este cel mai popular grup de metal simfonic din Israel. Trupa a fost înființată în 2017 la Tel Aviv și de atunci a cântat în toate festivalurile de metal majore din Israel și a fost, de asemenea, selectată pentru a deschide show-ul Epica în iunie 2022. Albumul său de debut foarte apreciat, decembrie, a fost lansat pe 22 august. În 2023, Stormbound a ajuns pe locul 2 în W.O.A Metal Battle din Israel, din 53 de trupe care au participat. Spectacolele trupei includ instrumente clasice live (instrumente cu arc, flaut și altele), instrumente etnice și armonii vocale bogate. Concertele lor locale se vând rapid în mod normal. În acest moment, trupa lucrează la al doilea album.

Winterhorde // Melodic Extreme Metal

Winterhorde - a fost fondată de Alexander Latman, în 2001, iar acum este una dintre trupele de metal israeliene active de lungă durată. Winterhorde a lansat 4 albume de studio, 1 EP, a cantat în numeroase concerte, inclusiv turnee europene, apariții la festivaluri majore precum Metaldays, Rockstadt Extreme Fest și multe altele. Muzica lui Winterhorde combină diferite genuri, de la Black și Death metal până la rock progresiv și muzică cinematografică. Doi vocali aduc un spectru vocal bogat și fac ca spectacolul Winterhorde să arate teatral si de neuitat.

Desert // Power Metal

DESERT, consacrată de multă vreme ca trupă de metal melodic de top în Israel dar și în străinătate, oferă un tip unic de War Metal - reglat, rapid, dar cu o voce melodică și o vibrație de tip power metal. Trupa este iubită în Israel pentru spectacolul epic și interacțiunea profundă cu publicul. Trupa are un portofoliu bogat de apariții în festivaluri europene, concerte în Israel, turnee (show-uri în 20 de țări împreună cu Circle II Circle și turnee principale). DESERT are o istorie de colaborare și de împărtășire a scenei cu trupe majore de power metal precum Sabaton, Grave Digger, Primal Fear (solistii acestor trupe au cântat în înregistrările de studio ale trupei și au apărut cu trupa pe scenă), Battle Beast, Blind Guardian, pentru a numi doar câteva.

Off Grid // Progressive Metal

Off Grid, o trupă israeliană care și-a pus amprenta pe scena muzicală demonstrează o sinergie impresionantă între membrii săi, fiecare aducând o perspectivă unică viziunii muzicale colective. Trupa a câștigat recunoaștere pentru abordarea lor muzicală distinctivă. Criticul muzical LA on Lock, Kreadiv Kesh, o rezumă drept o capodopera a simplității, evocând nostalgia unei perioade în care muzica era pur și simplu muzică. Această declarație subliniază capacitatea Off Grid de a capta esența pură și pasională a Rock & Roll-ului. Acum un an a apărut primul lor album The Reign of the Architect. O interpretare proaspătă, captivantă și modernă a rockului greu exprimată prin 12 pietre prețioase bine lucrate, toate prezentate pe un vinil dublu cu o copertă, care este în sine o operă de artă.

Oceans On Orion // Metal modern

Oceans on Orion este o trupă de Modern Metal din Tel Aviv, care oferă un amestec unic de riff-uri inspirate de metalcore, armonii vocale din epoca de aur din anii 80, o compoziție solidă și voce și chitară puternice. Cunoscuți pentru spectacolele live și producțiile video solide, captivante și energice, grupul a cântat la mai multe evenimente si festivaluri în Israel, Marea Britanie și România cu Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills și altii. Din 2019 are o bază puternică de urmăritori. Trupa este pe cale să anunțe un nou turneu în Europa și un spectacol cu ​​trupe legendare. Oceans on Orion a lansat mai multe videoclipuri care au condus la albumul lor de debut Start From Nothing, lansat pe 24 martie 2023 prin LMH Records. Noul album este aproape terminat și va fi la urmatorul nivel!

Saffek // Hard Rock alternativ

SaffeK a fost înființată în 2016 la Haifa, Israel, de Oren Amitai. Trupa a lansat 2 albume - Dissolve (2018) și All Too Human (2020). După unele schimbări în formație, formația actuală este formată din Oren Amitai (voce/chitără), Gil Meir (chitară), April Mandil (bas), Yonatan Irron (clastatură) și Jonathan Alter (tobe). Pe 28 iunie, trupa a deschis pentru concertul DISTURBED la Tel Aviv, în iulie 2023 a cântat pe scena principală a festivalului Masters of Rock din Republica Cehă și până la sfârșitul anului a câștigat Cel mai bun cântec rock în Topul Rock din Israel al Radio Ze Rock.

Structural // Tehnic Death Metal

Structural este o trupă de death metal melodic/tehnic, formată în 2015. Motivată de ambiția de a-și crea propria voce unică, Structural a lucrat la lipirea combinației potrivite de tobe acerbe, riff-uri moderne complexe și ciudate alături de melodii comunicative, conduse de o voce cu totul neiertatoare. Albumul lor de debut Metacognition, a fost lansat pe 3 iunie 2018. Al doilea album al lui Structural, numit Decrowned, a fost lansat pe 23 iunie 2023 de casa de discuri suedeză ViciSolum.

Vengar // Groove Alternative Metal

Vengar este o trupă de metal alternativ groove din zona Tel Aviv din Israel. Trupa a fost formată în 2020 și este formată din Daniel Egbor la voce, Itamar Mann la chitară, Eliad Katri la tobe și Omer Sheer la bas și pe partea de producție. Vengar a înregistrat albumul de debut auto-intitulat și acum lucrează la al doilea album. Au cântat la diferite festivaluri și spectacole din Israel și sunt gata să prezinte următorul pas al evoluției lor la festivalul Psycho Ward IV!

Drosera // Groove Metal

Drosera - o trupă de metal feminină din Israel. Trupa este formată din Adva Hay (chitară), Shay Hochberg (voce), Yarden Gadish (tobe) și April Mandil (bas). Trupa cântă împreună de 5 ani și este cunoscută pentru spectacolele live pline de energie. În aceste zile, trupa lucrează la albumul de debut Masquerade of lies, care va fi lansat în curând.


Evenimente recomandate

Top