Noutăți și comunicate

Promotie pentru concertul MUNGO JERRY de maine pana duminica

7 ianuarie 2013
Promotie pentru concertul MUNGO JERRY de maine pana duminica
Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a carui identitate muzicala este sinonima cu existenta formatiei MUNGO JERRY, aduce in premiera la Hard Rock Cafe hitul "In The Summer Time". De maine, 8 ianuarie 2013, pana duminica, 13 ianuarie 2013, cei care vor sa ia parte la intalnirea cu trupa ce a scris o pagina importanta in istoria muzicii au sansa sa achizitioneze bilete la preturi speciale: doar in perioada mentionata mai sus biletele din categoria I (loc la masa) se gasesc la prețul  de 80 RON, iar biletele din categoria II (fară loc, in fața scenei) se comercializeaza la prețul de 50 RON.
 
Dupa aparitia piesei "In The Summer Time" bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat "Mungomania", o forma de manifestare ce  a fost descrisa in lucrarea "The Books Of Golden Discs" (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

 "In The Summer Time" s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.


http://www.youtube.com/watch?v=yG0oBPtyNb0

http://youtu.be/aLd4neudXoY


Hitul "In The Summer Time", va rasuna pentru prima oara pe o scena din Romania, in interpretarea originala, pe scena Hard Rock Cafe, in seara de 25 ianuarie 2013. Concertul va insemna o intalnire unica cu o legenda a rockului britanic si sansa de a asculta live si alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  "Lady Rose", "Baby Jump", "Wild Love" sau "You Don't Have To Be In The Army To Fight A War, "Hello Nadine",   "Feels Like I'm In Love", "Let's Get Started", "Forgotten Land", "Open Up", "Got A Job", "Put A Little Love In Yout Letter", "Long Legged Woman Dressed In Black" etc

Concertul marcheaza cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din tara noastra.

Evenimentul este sustinut de ASSECO SEE.

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe sunt in vanzare 3 categorii de bilete:
- Categoria VIP - 400 RON (intalnire & poza*  cu artistul, afis & CD cu autograf)
- Categoria 1 - 80 RON loc la masa 
- Categoria 2 - 50 RON - bilete fara loc, in fata scenei

*  Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 

Biletele se gasesc  in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.  http://www.blt.ro,   http://www.bilete.ro,  http://www.myticket.ro

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă