Noutăți și comunicate

Promotie Ghost Fest la tRock – Iasi: cumperi un bilet si primesti un tricou gratis

28 mai 2012
Promotie Ghost Fest la tRock – Iasi: cumperi un bilet si primesti un tricou gratis
Cavalleria Events participa pe 9 iunie 2012 la editia targului tRock din orasul Iasi. Compania va fi prezenta atat cu merchandise propriu cat si cu o oferta speciala pentru biletele la festivalul Ghost: fiecare persoana care va achizitiona un bilet de o zi pentru Ghost (40 lei) va primi gratis un tricou, iar cei care intra in posesia unui abonament pentru ambele zile de festival (60 lei)  vor primi gratis un tricou + 1 bandana.

Ghost Fest 2012 se adreseaza iubitorilor naturii in general si celor care indragesc muntele in special. Evenimentul se desfasoara pe 13 - 14 iulie 2012 pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Festivalul va include, pe langa concerte, ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala si multe activitati recreative.

Pe scena vor urca: Secrets of the Moon (Ger), Trobar de Morte (Sp), White Walls (RO), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Leafblade (Marea Britanie), Sunset In The 12th House (RO), Allerseelen (Austria), Trei parale (RO), Whispering Woods (RO), EchO (Italia), Abstract Rapture (Luxemburg), Scarred (Luxemburg), Laonliness (RO), QuantiQ (RO) si Wilder (RO).

Camparea, in campingul adiacent zonei de desfasurarea a festivalului este gratuita pentru detinatorii de bilet, in limita locurilor disponibile.

tRock - primul targ de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si  metal din Romania, ajunge pe 9 iunie in Iasi. Evenimentul va fi gazduit de catre The Rock Bar si va preceda concertul trupei bucurestene de death metal Sincarnate. In deschidere va evolua formatia locala AIR (Almost In Rage). Accesul la concertul Sincarnate si AIR se va face separat, costul unui bilet fiind 10 lei.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club. Evenimentul dinIași este realizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top