Noutăți și comunicate

Promotia VUNK continua pana marti

22 octombrie 2012
Promotia VUNK continua pana marti
Promoția 50% reducere pentru 50.000 fani pe facebook continuă pana marți 23 octombrie, ora 22:00

Deoarece serverele myticket nu au funcționat duminică, trupa Vunk a decis ca promoția la biletele Fan Zone pentru concertul de la Sala Polivalentă, să continue până marți, 23 octombrie 2012. Astfel, pentru cei 50.000 de fani facebook ai trupei, și nu numai, biletele Fan Zone se vor găsi încă 2 zile la preț de 75 ron (în loc de 150, tarif normal) atât în magazinele Diverta cât și pe site-ul http://www.myticket.ro.

Pe 14 noiembrie 2012, începand cu ora 20:00, la cea mai mare sală de concerte din țară - Sala polivalentă din București, vor urca pe scenă consecutiv alături de trupa Vunk: Smiley, Puya, Antonia, Andra, Monica Anghel, dar și Eric Martin, solistul legendarei trupe americane Mr. Big. Totul pentru a marca lansarea noului album Vunk - "Nu scapă nimeni (fără emoții)". Pentru toți cei prezenți la eveniment, trupa mai pregătește încă o surpiriză - o producție tehnică impresionantă, ce va include show-uri de lumini, lasere și videoproiecții de excepție.

După concert se "pleacă" evident, dar nu oriunde, ci in True Club, unde va avea loc afterparty-ul "Vunk la Polivalentă" și unde Eric Martin va susține un recital acustic. Posesorii de bilete "Fan Zone" au accesul gratuit la această petrecere.

Despre ce se va întampla în mai puțin de o lună la București, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, spune că "suntem superstițioși, credem că toate lucururile bune se întâmplă într-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalentă deoarece este cea mai mare sală din țară în care se poate organiza un concert, este sala care nu impune imaginației absolut nicio graniță și în care poți face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru că avem deja niște idei spectaculoase, originale și suprinzătoare. Ne așteptăm să vină 6000 de spectatori care să spună la șfârșit "Da, a fost un spectacol bestial". Suntem recunoscători și ne bucurăm ca niște copii la fiecare like nou pe pagina noastră. Ei au fost lângă noi mereu, pentru ei facem acest concert și era normal să sărbătorim împreună faptul că suntem 50.000; de aceea, discount-ul a venit ca ceva firesc."

Biletele pentru concertul Vunk la Polivalentă sunt disponibile exclusiv în rețeaua magzinelor Diverta si online pe http://www.myticket.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=IUagReEONUo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top