Noutăți și comunicate

Proiectul ZUM & 'The Soul Sister'Andreea Crepcia la MooNDay – Jazz, Blues and More in Puzzle

18 noiembrie 2013
Proiectul ZUM & 'The Soul Sister'Andreea Crepcia la MooNDay – Jazz, Blues and More in Puzzle
Luni, 18 noiembrie 2013, scena din Club Puzzle  va gazdui concertul ZUM in cadrul serilor MooNDay - Jazz, Blues and More.

Acces pe baza de bilet de intrare: 25 de lei. Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzleProiectul ZUM este o imbinare speciala de pop si world music, o combinatie de sonoritati etno cu ritmuri moderne. Improvizatiile melodice se impletesc cu sweep-uri electronice, creand un sound fresh si funky. Grupul are multa energie pe care reuseste sa o transmita in concerte realmente memorabile.

Colaborarile de-a lungul timpului cu diferiti instrumentisti si solisti vocali au imbogatit si diversificat mesajul muzical, fara insa a parasi stilistic zona electro. Improvizatiile "jazzy" se impletesc cu sweep-uri electronice, creand un sound fresh si funky. ZUM a cantat de 4 ori in cadrul Festivalului de la Sziget (Budapesta), pe scena de muzica ambientala. De asemenea, a avut concerte in cluburi din Danemarca, Bruxelles si Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Roman a participat la diferite festivaluri europene de promovare a culturii romane peste hotare.

"Responsabil" de proiectul muzical este Radu Draganescu iar, in formula concertului de pe 18 noiembrie din Puzzle Cafe-Bistro & Live Events, pe scena se vor afla Andreea Crepcia, Claudiu Purcarin (tobe), Adi Flautistu (bas) si Ciprian Pop (chitara).

Andreea Crepcia, ale carei calitati vocale deosebite au propulsat-o pe locul II al concursului Megastar, iar apoi, timp de 3 ani, in fruntea trupei Sistem, se remarca printr-o expresivitate si o energie debordanta care o apropie inca de la primele masuri de inimile spectatorilor.


Fragmente video:
Put your hands up: http://www.youtube.com/watch?v=eDJKYFC4yBs
Memories: http://www.youtube.com/watch?v=h3BRF4T9Nx8

Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/453670348070230


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă