Noutăți și comunicate

Proiectul clujean de heavy metal Heavy Highway anunta albumul de debut

26 octombrie 2020
Proiectul clujean de heavy metal Heavy Highway anunta albumul de debut
Proiectul HEAVY HIGHWAY a aparut in anul 2014 la initiativa lui Razvan Ovidiu Preja, dupa experientele sale din Italia alaturi de trupele HI-GH si Hastighed. De fapt numele trupei provine cumva din "H"-urile celor 2 trupe, Razvan considerand ca HEAVY HIGHWAY se potriveste perfect noului proiect.

Dupa un an in care a activat ca trio in Tarnaveni alaturi de fratii Florin si Tiberiu Cucerzan din trupa Autograf, timp in care a lansat 2 EPuri independente, Razvan decide sa se stabileasca la Cluj-Napoca, HEAVY HIGHWAY devenind astfel un proiect solo.

Dupa 5 ani lungi de scris si compus material nou, HEAVY HIGHWAY revine anul acesta cu un nou single intitulat Twisted Revenge. Noua piesa suna ca venind direct din Heavy Metalul anilor '80 (NWOBHM in particular, Razvan fiind un mare fan si cunoscator al miscarii), dar in acelasi timp pastrand si un feeling Hard Rock / Psychedelic Rock al anilor '70.

Desi nu va face parte de pe urmatorul album, Twisted Revenge reprezinta o continuare a ceea ce HEAVY HIGHWAY a inceput acum 6 ani. Piesa poate fi ascultata aici: https://youtu.be/tfAlBBxYqqk


Contacte

HEAVY HIGHWAY
https://www.facebook.com/heavyhighwayofficial/

LOUD RAGE MUSIC
http://loudragemusic.com/
https://loudragemusic.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/loudragemusic/


Evenimente recomandate

Top