Noutăți și comunicate

Programul și regulile de acces la concertul Metallica de pe Arena Națională

22 iulie 2019
Programul și regulile de acces la concertul Metallica de pe Arena Națională
Vă reamintim că pe 14 august 2019 legendara trupă Metallica revine la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional ce va avea loc la Arena Națională.


Programul evenimentului

  • Trupele Ghost și Bokasa vor concerta între 17:45 și 19:45.
  • Metallica va urca pe scenă în jurul orei 20:15.

Detalii de acces la concertul Metallica

Accesul se va face începând cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete.

Vă reamintim că pe bilete aveți toate informațiile referitoare la cea mai facilă modalitate de acces spre locurile achiziționate. Vă rugăm să descărcați și să consultați harta de acces pentru toate detaliile.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Fără actul de identitate, accesul în spațiul de concert nu va fi permis.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre, vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări.

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă, dacă alegeți să veniți însoțiti de cei mici, o veți face pe propria răspundere, pe baza biletelor de acces achiziționate pentru aceștia. Totodată, vă recomandăm să asigurați copiilor căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.​

Recomandarile organizatorilor

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi unul redus.
Organizatorii recomandă utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate.
Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:
  • băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației;
  • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
  • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
  • scaune;
  • arme, obiecte contondente, lanțuri;
  • umbrele;
  • animale de companie;
  • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
  • căști de motociclist;
  • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu:
  • aparate de fotografiat compacte,
  • brichete,
  • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.
Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.


Detalii despre achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

În incinta Arenei Naționale, veți avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, bere cu și fără alcool, cafea, înghețată și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar.
Toate produsele vor putea fi procurate cu cash sau card bancar.


Detalii despre parcare

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori așteptați, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun. Persoanele care aleg să vină cu masina proprie vor avea la dispoziție o parcare supraetajată, cu acces din Bd. Basarabia. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, aproximativ 1000, prin urmare este indicat ca cei interesați să vină cât mai devreme dacă doresc să beneficieze de unul dintre aceste locuri. Tariful este de 50 Lei/ durata evenimentului/ mașină. După ce mașina a fost parcată, nu se mai poate muta pe perioada evenimentului. De asemenea, accesul la masină pe perioada evenimentului va fi interzis.​


Alte informații generale

Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

În incinta Arenei Naționale, fumatul este strict interzis, mai puțin în zonele special amenajate și marcate. Cei care nu vor respecta această regulă sunt pasibili de amendă.

Concertul este sold-out.

Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului.

Pentru informații de ultimă oră, urmăriți site-ul Emagic http://www.emagic.ro/ și pagina de Facebook.


Evenimente recomandate

Top