Noutăți și comunicate

Programul si regulile de acces la concertul Arch Enemy de la Bucuresti

21 mai 2014
Programul si regulile de acces la concertul Arch Enemy de la Bucuresti
Vineri, 23 mai 2014, suedezii de la ARCH ENEMY ne vor vizita pentru a doua oara tara, insa pentru prima data alaturi de noua voce a trupei, Alissa White Gluz, inlocuitoarea Angela Gossow (care s-a retras din muzica din motive personale).

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti, este organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Romania si este sutinut de Ciuc Live Music, impreuna cu Rock FM.

Formatiile invitate sa deschida concertul sunt clujenii de la KREPUSKUL si bucurestenii de la GOODBYE TO GRAVITY.

Programul concertului ARCH ENEMY - KREPUSKUL - GOODBYE TO GRAVITY poate fi consultat mai jos. De asemenea, nu uitati sa respectati regulile de acces!

Foarte important! Posesorii biletelor VIP trebuie sa ajunga la locatie la ora 18:40 pentru a facilita accesul la meet and greet!
In ziua concertului biletele beneficiaza de un discount: 95 lei (in loc de 110 lei)! Acestea se pot achizitiona doar de la locatie!

Open-Doors: 19:00
Meet & Greet (doar pentru castigatorii pass-urilor VIP): 19:00
Prima formatie va urca pe scena la ora 19:30

Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Arenelor Romane vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.

Atentie! In zona de concert fumatul este interzis. Organizatorii au pregatit un spatiu destinat fumatorilor unde acestia vor avea la dispozitie stand de bere, suc, apa si altele.

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro).

95 de lei in perioada 26 aprilie - 22 mai (se pot achizitiona si cu cardul prin PayPal), 95 lei (redus de la 110 lei) pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.


Evenimente recomandate

Top