Noutăți și comunicate

Programul festivalului SHINE 2016 si noile confirmari

1 - 2 iulie 2016
Programul festivalului SHINE 2016 si noile confirmari
Intre 1 si 2 iulie 2016, la Arenele Romane se desfasoara Festivalul Shine 2016, la care au fost confirmate trupele ALTERNOSFERA, SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS, COMA, ELDERBROOK, AEON BLANK, LIGIA HOJDA, N.O.R. si belgienii de la BOOGIE BELGIQUE.Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, SHINE s-a bucurat de prezenta a peste 7000 de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015!

The Kryptonite Sparks, Pinholes si Sunet Fin se alatura festivalului pentru a completa cele doua zile de sarbatoare cu o muzica pe care o iubim!

The Kryptonite Sparks
Descrisa ca "Un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie, alternative, funk, punk si hard rock" formatia 'The Kryptonite Sparks' recreeaza pe scenele romanesti groove-ul si aroma britanica a anilor 70'.
http://www.thekryptonitesparks.com/
https://www.facebook.com/kryptonitesparks/info/?tab=overview
https://www.youtube.com/watch?v=TfDyeRJfjwI

Pinholes
Pinholes este o formatie romaneasca care compune si respira muzica rock impodobita cu influente muzicale de la post/art-rock la shoegaze si post-punk.
https://soundcloud.com/pinholes
https://www.facebook.com/pinholes.zmei/info/?tab=page_info
https://www.youtube.com/user/PinholesZmei

Sunet Fin
Sunet Fin este un proiect Alternative Hip-Hop care imbina elemente muzicale atipice clasicului gen.
"Asta e proiectu', ce-ti arde filamentu' / Se ia curentu', din periferie pana-n centru/". Fiind un stil ce alatura rap cu rock, condimentat cu alte influente, i-am zis alternative hip-hop"
https://www.facebook.com/sunetfin/info/?tab=page_info
https://www.youtube.com/c/sunetfin

Programul festivalului SHINE 2016!
(2) Programul_festivalului_SHINE_2_pW1V1UlRA.jpgAbonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.rosi in reteaua iaBilet (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:

ShineTogether: Pachet de 5 abonamente AG pentru 5 persoane la pret de 4 - categoria Acces General. Dupa ce cumparati pachetul primiti pe mail inca 4 invitatii ! la 360 lei

Abonament Golden Circle (presale): 110 lei

Abonament Acces General (presale): 90 lei

Pana pe 1 iulie abonamentele de doua zile se gasesc la 90 de lei Acces General, iar biletele de o zi la categoria Acces General costa 55 de lei. Biletele de o zi sunt valabile in oricare zi a festivalului.

In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi.

Shine Festival– un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts sprijinit de GTI Taxi, Ciuc Premium si iCentre.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă