Noutăți și comunicate

Programul festivalului Alternative Summer Day

13 august 2011
Programul festivalului Alternative Summer Day
Sâmbătă, 13 august 2011 va rămâne în calendarele fanilor hardcore ca ziua în care Deftones a zguduit scena rockului din România. Trupa vine la București pentru a concerta în cadrul festivalului Alternative Summer Day. În deschidere vor cânta trupele romanești White Walls, Luna Amară, Implant Pentru Refuz și Paraziții. Alternative Summer Day se va desfășura la Arenele Romane iar accesul va fi permis începând cu ora 17:00. După concertul Deftones publicul va avea parte de muzica mixată de Dj Planet H.

Programul Alternative Summer Day:
- 17:00 - Open doors
- 17:15 - 18:00 - White Walls
- 18:15 - 19:00 - Luna Amară
- 19:15 - 20:00 - Paraziții
- 20:15 - 21:00 - Implant Pentru Refuz (IPR)
- 21:30 - Deftones
After Deftones - Dj Planet H

Accesul va fi permis pe baza biletului nominal valid o singură dată. După acces  participanții vor primi din partea organizatorilor brățări care nu pot fi înstrăinate, rupte și care sunt netransmisibile.

Important: Accesul la concert este permis doar persoanelor peste 18 ani!

Lista de obiecte interzise la eveniment: sticle, bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băutură sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE și reprezintă strânsa colaborare dintre King Size Production și Bring The Noise.

Sursa : Wunderman
http://www.wunderman.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top