Noutăți și comunicate

Programul expozitiei caritabile #FIND_US din club Rockstadt

19 aprilie 2018
Programul expozitiei caritabile #FIND_US din club Rockstadt

Mai sunt doar doua zile pana la deschiderea oficiala a expozitiei BEST OF #FIND_US 2017, din data de 21 aprilie 2018, eveniment ce se va desfasura in binecunoscutul club Rockstadt, din Brasov (strada Nicolae Titulescu, numarul 2). Astfel, veti avea prilejul sa cunoasteti grupul de fotografi de concert, sa comunicati cu acestia si, cel mai important, sa cumparati exponate!

PROGRAM 21 APRILIE:

  • ora 19:30 - acces public;
  • ora 20:00 - vernisaj #FIND_US + networking;
  • ora 21.00 – 21.50 – muzica de intretinere atmosfera;
  • ora 22:00 - concert 4Tune Quartet;

NOTA: ACCESUL COPIILOR ESTE INTERZIS, FIIND VORBA DESPRE UN CLUB!

4Tune Quartet va sustine un show de 40 de minute, destinat strangerii de fonduri pentru FLAVIA LUPU, una dintre supravietuitoarele tragediei din Colectiv.

In seara vernisajului va exista si URNA pentru donatii. Intrarea este libera! Veniti!

Incurajam publicul sa revenina la clubul Rockstadt si in cursul zilelor urmatoare, pentru a se bucura cat mai mult de imaginile alese cu grija de membrii #FIND_US. Expozitia va fi deschisa publicului pana pe data de 21 mai”, a mentionat Asociatia.

Expozitia va contine in jur de 30 de fotografii, suprinse in timpul celor mai frumoase concerte desfasurate de-a lungul anului 2017.

Tablourile fotografice sunt expuse in format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donatia minima per exponat este in valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge in contul Flaviei Lupu, ranita grav in tragedia din clubul Colectiv, ce, din pacate, are nevoie de 5 (cinci) operatii si recuperare, pana la finalul anului in curs”, a conchis FIND_US.

DONATI PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU: RO62INGB0000999906207310


DESPRE FIND US, ASOCIATIA FOTOGRAFILOR DE CONCERT

#FIND_US este un grup de prieteni coalizat si dedicat fotografiei de concert!

Asociatia a luat fiinta in luna noiembrie 2015, in urma celor mai cumplite momente, cand colegi fotografi si prieteni s-au stins fulgerator din cauza incendiului nemilos din clubul Colectiv. Fotografii afectati, cei care au scapat cu viata, se regasesc in aceasta asociatie, mergand mai departe cu incredere pentru un orizont mai bun, demarand impreuna proiecte tematice si evenimente caritabile.

Scopul imediat al Asociatiei fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectati si a familiilor acestora, ca mai apoi asociatia trasandu-si din ce in ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert in relatia cu organizatorii de evenimente, cu artistii, cu institutiile statului; organizarea si participarea la manifestari culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expozitii fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie si alte activitati conexe; crearea unui cadru de comunicare intre toti cei implicati in organizarea de evenimente pentru o mai buna post-expunere vizuala a concertelor (promoteri, artisti, fotografi, public).

Printre proiectele asociatiei gasim:

  • expozitia foto dedicata fotografilor afectati de tragedia din Colectiv (desfasurata in doua locatii - Hanul Gabroveni si Casa Filipescu-Cesianu), extinsa apoi in sediul Guvernului Romaniei si in sediul Ministerului de Finante;
  • expozitia anuala Best Of #FIND_US cu scop caritabil, in parteneriat cu diferite cluburi (Fabrica, Gallery Cafe) si cu artisti (RoadKill Soda, Gray Matters);
  • participarea cu exponate in cadrul unor evenimente culturale;
  • traininguri de fotografie pentru copii in colaborare cu asociatia “The Social Incubator”;
  • dezvoltarea unui ghid de bune practici pentru fotografii de concert acreditati la evenimente s.a.m.d.

https://www.facebook.com/afcro/

http://find-us.ro/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top