Noutăți și comunicate

Programul detaliat al concertului EchO din Bucuresti

8 noiembrie 2014
Programul detaliat al concertului EchO din Bucuresti
EchO vor urca in aceasta seara, 8 noiembrie 2014 pe scena clubului bucurestean Question Mark alaturi de Plateau Sigma si Fjord. Suport trupe 15 lei. Programul serii poate fi citit mai jos.

18:30 - acces public
20:00 - Fjord
21:00 - Plateau Sigma
22:00 - EchO(EchO) se va afla la a doua vizita in Romania cu ocazia turneului Conjuring the Autumn dupa participarea la prima editie Ghost Festival din 2012, unde a reusit sa convinga publicul roman ca soundul lor (doom metal atmosferic) este unul special. Pentru aceasta reintalnire trupa a pregatit un setlist exclusiv care va prezenta fanilor piese noi de pe al doilea album ce urmeaza sa fie lansat in curand.

https://www.youtube.com/watch?v=CFbKXI6ua48Plateau Sigma - ∑, originari tot din Italia, vin ca invitati speciali in cadrul celor 4 concerte sustinute in Romania. La fel de experimentali in sunet ca (EchO), Plateau Sigma prezinta un amestec mai extrem de doom death metal influentat de genul new wave of dark rock ce poate fi regasit si pe albumul de debut "White Wings of Nightmares".

https://www.youtube.com/watch?v=db7uK_yWaIMMuzica semnată Fjord este rezultatul unui mix de genuri precum post metal, post rock, melodic death metal sau melodic black metal și creează senzația unui sound care, prin nelimitarea lui, livrează trăiri, sentimente și concepte deosebite.

https://www.youtube.com/watch?v=qWxo7Kr_Ffo(EchO) official:
https://www.facebook.com/echoband.official/timeline

Plateau Sigma official:
https://www.facebook.com/pages/Plateau-Sigma-/104328782974721

Fjord official:
https://www.facebook.com/FjordBandRo

*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă