Noutăți și comunicate

Programul concertului Trooper Strigăt: Best of 2002 - 2019

18 decembrie 2019
Programul concertului Trooper Strigăt: Best of 2002 - 2019
După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, Trooper pregăteste lansarea unui material "best of". "Strigăt: Best of 2002 - 2019" va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital. Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și "Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei". Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului. Concertul de lansare va avea loc în data de 21 decembrie 2019 în clubul Quantic din București.

Programul evenimentului

  • 15:00 - Sesiune Meet&Greet
  • 19:00 - Acces bilete VIP
  • 19:30 - Acces general
  • 20:30 - Concert TROOPER
Concertul este SOLD OUT. Nu vor mai exista bilete la intrare.

Despre toate acestea, Coiotu’ a declarat:
Am lansat primul album în 2002. De atunci am traversat prin mai multe generații de ascultători. O generație se schimbă cam la șapte ani. Prin urmare, am considerat că a sosit momentul să lansam o colecție "best of", așa cum o vedem noi după atâția ani. Nouă albume de studio înseamnă ceva. Ne-am pus pe remixat și remasterizat pentru a le oferi prietenilor formației un material de colecție. Chiar asta o sa fie: un material de colecție. Esența a tot ce este mai bun în discografia Trooper. Nu vreau să spun cât de greu a fost să alegem doar 17 piese din peste 100. Însă important este ca am ajuns toți șase la un numitor comun. Unele piese au fost reînregistrate în întregime pentru că sursele inițiale au fost pierdute. Vor exista și ceva surprize. Pentru pasionați, ne-am gândit să punem pe piață și varianta vinil.


În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 800 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Mai multe detalii despre Trooper:

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks Site - www.trooper.ro Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/2370158223003492/ Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/ YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top