Noutăți și comunicate

Programul concertului Roman Lomtadze Drum Empire, Cruise Control si Green Shepard din club Quantic

22 ianuarie 2020
Programul concertului Roman Lomtadze Drum Empire, Cruise Control si Green Shepard din club Quantic
Diseara, SoundArt si Quantic va invita la seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire, Cruise Control si Green Shepard, ca warm-up pentru festivalul ajuns la a 4-a editie. Intrarea este libera, iar accesul publicului se face de la ora 19:00.

Organizatorii au pus la cale si un concurs pe pagina principala SoundArt Festival de pe facebook ( https://www.facebook.com/soundartfestival/ ). Tot ce trebuie sa faceti este sa preluati (share) postarea care contine posterul evenimentului cu Roman Lomtadze si sa va inscrieti la tombola in seara evenimentului in Quantic. La finalul serii, castigatorii alesi prin extragere vor castiga 3 abonamente nominale la SoundArt Festival 2020.

Programul evenimentului:
  • 19:00 - acces public
  • 19:30 - Green Shepard
  • 20:10 - change over
  • 20:25 - Cruise Control
  • 21:05 - change over
  • 21:20 - Roman Lomtadze Drum Empire
ROMAN LOMTADZE s-a nascut in Georgia, Tbilisi, dar a crescut in Republica Ceha, unde a absolvit conservatorul de stat din Praga. La scurt timp dupa terminarea scolii, a inceput sa faca turnee si inregistrari cu cele mai mari trupe si artisti din Cehia, Slovacia, Polonia si multe alte tari. In 2007 a decis sa se mute la Los Angeles. De curand este bateristul pentru Daron Malakian si Scars On Broadway, de asemenea, face parte din proiectul numit Octavision si multi altii.Roman Lomtadze sustine un concert complet la tobe si percutii, folosind calculatoare si masini de bucla incarcate cu instrumente suplimentare. Muzica sa originala contine o combinatie foarte unica de folk georgian, amestecat cu rock, metal, muzica electronica si multe alte genuri. Spectacolul este plin de batai energetice grele, ritmuri și vibratii la care oricine poate sari si dansa.
https://www.facebook.com/roman.lomtadze/ https://www.youtube.com/watch?v=0G1_qKYqI50

CRUISE CONTROL a inceput in 2018 si reprezinta rezultatul unui proiect al trupei rock de garaj început cu doi ani inainte.Cu puternice influențe grunge, flux si un anumit grad de stoner, trupa se distinge prin abordarea gata-constanta, dominata de canelura, sincronicitate de tonuri low-fi si overdrive, completate cu o parte vocala incisiva.
https://www.facebook.com/crsctrl.band/


GREEN SHEPARD este o trupa bucuresteana de stoner rock care a luat fiinta la inceputul anului 2019 si abordeaza teme cu caracter personal ce se ivesc in viata fiecaruia, completandu-le mai apoi cu elemente groovy si psihedelice.
https://soundcloud.com/green-shepherd https://www.instagram.com/greenshepherdro/ https://www.facebook.com/greenshepherdRO https://www.youtube.com/channel/UChrxV3UNfVe8iCWqjqTfKPA


Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/829525337498900/ Pagina de FB SoundArt 2020: https://www.facebook.com/events/1332530573564702/ Bilete si abonamente SoundArt 2020: https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2020-45199


Evenimente recomandate

Top